(sm222)(sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm222)(sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ن بابا انبه درجه 1 بود ازین مارک دارانقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) پس ذائقتو من (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
«محسن چاوشی» تهدید به مرگ شد!
«محسن چاوشی» از روز گذشته در صفحهی اینستاگرام خود وارد حواشی تازهای شده است.
این خواننده روز گذشته غزلی از «اسلام ولی محمدی» را در اینستاگرامش منتشر کرد که یک بیت از این غزل باعث اعتراض هموطنان اهل سنت شد.
وی در ادامه نیز ضمن اعلام خبر آغاز کار بر روی آهنگ جدیدش با نام «زندان»، گفته بود که «لطفا هرکس با شعر کلاسیک مشکل دارد صفحهاش را ترک کند» و «هر کس فکر میکند به عقب بر میگردم اینجا را ترک کند و دوستان دیگر را فالو کند.» که سرانجام به علت واکنشهای تند برخی از کاربران، تمامی پستهای خود را پاک کرد. واکنشها پس از اعتراض اهالی سنت به حدی رسید که برخی محسن چاوشی را تهدید به مرگ کردند و به نظر میرسد این خواننده که اینروزها به سطح اول اخبار موسیقی بازگشته است باز هم وارد حاشیهی تازهای شده است.
چاوشی همچنین در ادامه پس از پاک کردن پستهایش، صفحهی اینستاگرام خود را نیز مسدود کرد.
(sm2)
شهرزاد کمالزاده:
آن بازیگری که میگوید پیشنهاد بیشرمانه در سینما وجود ندارد دروغ می گوید! سالانه چندین کار را بخاطر فساد اخلاقی رد میکنم.
سه بازیگر ایرانی جان سالم به در بردند
امیر حسین رستمی، ریما رامین فر و مهران احمدی که ساعتی قبل در فرودگاه آتاتورک ترکیه حضورداشتند، پیش از حمله تروریستی فرودگاه را ترک کردند/ایسنا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت اینترنت 50 کشور دنیا و رتبه آخر ایران
عاغااا رو ی درایور پسورد گذاشتن ویندوز 10 راهی هست برای شکوندنش ؟؟
من اصن ویندووز 10 نصب نکردم نمیدوونم چ جووریه
برای یکی از دووستانه راهنمایی کنین تو بی بازاری ی چیزی دشت کنیم اگه راهی هست(sm155)
من چن روش بلدم ..
پست پسر عارف
به راستی که آلبوم امیر بی گزند بهترین هدیه به هر کسی می تواند باشد.
بگم بیاره پیش من راهنمایی میکنین ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها بوگو ..
هواتو کردمو بارون گرفتم
خیال کردم که با تو جون گرفتم
خیال کردم ولی طاعون گرفتم
هزارتا درد بی درمون گرفتم
(sm50)
آی دی تلگرامم برات میفرستم اوومد خبرت میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیجا صوبت میکنیم باقی دوستان هم هستن ..
دور از تو درد، شاهد ويرانی من است
روزی هزار دفعه به خود فحش میدهم
شايد همين دليل پشيمانی من است.
(sm50)
پس آخر هفته میرسه دستم آخه ی شهر دیگس اونجا نتونستن کاری بکنن براشنقل قول:
چی میرسه دست تو بهش بوگو از هموجا خودش انجام بده دیگه ..
(sm81)
بابا دختره کی حوصله داره راهنمایی کنی نمیفهمه اینجووری میدوونم دیگه آخر هفته لپ تاپشو میاره براامنقل قول:
خا ..
(sm120)چقد نایابنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرفتم ولی. به زودی میزنم
بازيگر معروف سينما يعني Dwayne Johnson معروف به Rock امروز عکس جديدي از Fast and furious8 توييت کرد که نشان ميدهد Hobs برخواهد گشت!
سینجول بیا تل کارت دارم
برای شیرازیها اشترم و باقی جنوبیها
این چرا داره ک...شعر میگه (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Roly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوب است
تجمع معترضین مقابل ساختمان پرسپولیس
طاهری در جمع هواداران پرسپولیس خطاب به آنها گفت:
شمااگر طرفدار پرسپولیس هستید مقابل باشگاه پرسپولیس جمع شوید اینجا که جای تجمع کردن نیست.اعتراض شما ربطی به فدراسیون ندارد.
هر بازیکنی برای دسته یک یا لیگ برتر باشد حق خودش می داند که قراردادش را فسخ کند. اما این فسخ اثرگذار نیست.
ما اعتراض مان را کرده ایم. باید به کمیته انضباطی برود و آن جا بررسی شود.
طارمی به باشگاه آمد. با او و مدیربرنامه هایش کاملا تمام کردیم. به ما بلیتش را نشان داد و گفت با یکی از اقوامم می خواهم به ترکیه برای یک سفر تفریحی بروم و زود برمی گردم. ما هم گفتیم برو و برگرد و سرتمرینات حاضر شو که این اتفاقات رخ داد.
اینا اومدن کاری کردن که اگه نتونستن لژونر بشن تو پرسپولیس بمونن . ولی ریدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Roly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شخصت خودشونو ترمال کردن
حالا که ریدن ، دارن ماله میکشن
پرسپولیس تورو نمیخواست دیگه این مسخره بازیا چی بود . بابام مریضه (sm70) به شعور مردم توهین می کنن
اونجا هم هیچ پخی نمیشن
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست داری چیزی بگی
نتونی چیزی بگی
اینجوری خیلی بدِ غصه داره زندگی ... (sm50)
کصخل داره میگه با هم پستی من صحبت کردن خوو لامصب 3 تا جام میخواد بازی که امسال تو الدنگ بز میتونی چندتا پست بازی کنی باید بازیکن میگرفت(sm178) ریدن دیگه فایده نداره ماله کشی و ایناا(sm54)