چقدر پیر شدم
(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
چقدر پیر شدم
(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
(sm27)(sm27)(sm27)
من الان روی سایت سازمان سنجشم جواب لاتاری نزده که(sm27)(sm27)(sm27)
مامان! تمام زندگی ام درد می کندسید مهدی موسوی
دارد چه کار با خودش این مرد می کند؟!
دارد مرا شبیه همان بچّه ی لجوج
که تا همیشه گریه نمی کرد می کند
این باد از کدام جهنّم رسیده است
که برگ، برگ، برگ مرا زرد می کند
هی می رسد به نقطه ی پایان، به خودکشی
یک لحظه مکث، بعد عقبگرد می کند
ابری ست غوطه ور وسط خواب های مرد
که آتش نگاه مرا سرد می کند
بی فایده ست سعی کنم مثلتان شوم
دنیای خوب! باز مرا طرد می کند
هی فکر می کنم… و به جایی نمی رسم
هی فکر می کنم… و سرم درد می کند
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باران .. (sm27)(sm27)
همچنین (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین دور و بر زیر سایه ـمون؟
چطوري نويد؟ (sm176)
فدا (sm10) شوما خوبی خاله دامـّـاد؟ (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف ... (sm50)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره زیرِ پاتم بردار پاتو منو میبینی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات خوبم نفس (sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون ميلاد جون (sm19)
آهنگاي اين بچه خوشگلم خوبه:(sm2)
سينا شعبانخاني آهنگ ( آخر كار خودتو كردي، تنگ غروبه ، يار جووني )(sm127)
آتي خانم ما چطوره ؟ (sm134)(sm19)
مرسي صابر آهنگه خيلي خوب بود (sm19)
بازم از اين خوشگلا معرفي كنيد حالشو ببريم (sm59)
نقل قول:
ممنون مینا جون به خوبیت عزیزم(sm19)
شما خوبی؟ عیدت مبارک ببخشید دیر گفتم(sm74)
فدات شم عزيزم ممنون عيد شما هم مبارك البته من كلي تبريك گفتم به همتون قربونت برم اميدوارم سال خوبي پيش روت باشه پر از اتفاقات خوب و سازنده و آرامش بخش(sm127)
پيمان تو چطوري ؟ (sm127)
نقل قول:
مرسی خانوم گل شما لطف داری (sm10)
فكر كنم فقط حال پوريا و مجتبي رو نپرسيدم (sm59)
اینم یک روز بعد از باران حیاط من :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیبایش را بزن به حساب رفاقت های پایدار.....
خيس باران كه مي شوي ...
گل بوته هاي دامنت ...
دوباره سبز خواهند شد ...
كاش مي شد ...
قطره هاي گونه ات را ...
بگريم ...
تا باورم كني !
مگه دکتری ؟نقل قول:
خرابم ، حوصله ندارم ، مغزم پوکیده ، کلا وقتی هوا ابری میشه و غم داره منم حوصله ندارم ....
خب بالاخره همیشه جواب که نباید با خوبی و خوشی همراه باشه
چند وقت پیش ...
رفته بودم به خواستگاری باران ...
و باران ...
جوابم کرد به خشکسالی احوالم ...
راست می گفت ...
وصال کویر و باران را ...
در خواب هم نمیشود باور کرد ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عذر ميخوام حالتو پرسيدم (sm54)بي اعصاب (sm39)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ گفتی (sm172)(sm81)
نه حال دارم نه اعصاب ....نقل قول:
هوا غم داره ... یه چی کم داره (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختره تعریف می کرد: مانتو زرد پوشیدم رفتم بیرون, یه پسره از جلوم رد شد بهم گفت: شلـه زرد.
منم محلش نذاشتم بعد که یه خورده رفتم جلوتر صدام کرد: خانـــــــــــــوم؟ منم فک کردم می خواد چیزی بپرسه گفتم بله ؟ گفت: پشت کمرت با دارچین بنویس
"یاشوهر"
:| :|
از خودت برام بگو
تا به حال شده که بر گردی به اون روزا
تا به خاطرت بیاد لحظه ها و خاطرات خوبمون
از خودت برام بگو
می دونم تو خلوتت از رو عادتت
یاد اون شبی می افتی که من با گریه گفتمت بمون
خطاکار(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
هوا دو نفره شده بدجور پیمان (sm172)(sm27)
تا درو نبستی
برگردو عشقتو به قلبم
بد کردو قلب من نداشت انتظار این دردو
از تو غیر این تب چی دارم
از شبای بی تو بی زارم
تو میخوای بری باوجود اصرارم
پیش من بمون
من هنوز دوست دارم
ای هوا فقط به درد این میخوره بری لب دریا ، روی تخت سنگا بشینی ، فقط به افق نگاه کنی و فکرکنی ....نقل قول:
ولي من هواي ابري رو خيلي دوست دارم
توی این هوا فقط باید پتو بکشی سرت و بخوابی نه مثل من از 6 صح پاشی و بشینی پای سیستمنقل قول:
یا شیخ(sm74)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه شیخ رازی بشه مثل ذکریا(sm120)نقل قول: