منم الان دیدم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم الان دیدم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهند آهنگِ گلِ گل دونِ سیمین غانم رو با کیفیت خوب داری !؟
(sm50)
نه ندارم (sm172)نقل قول:
از سیمین غانم رنگ مسی و سیب نسخه ی ریل موجوده...
انقد زدین کور شدین (sm2)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی حتی تو خود بارسلونا هم س س خ ل پیدا میشه اونم زیاد(sm120)
رفتن با رضا پرستش سلفی میگیرن (sm30)
سلام رفیق خوبی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب چرا میكُشد مرا؟
تو نشستهای كجای ماجرا؟
(sm27)
فکر کنم مسی رو اشتباه گذاشتن رو سکوها رضا پرستش امشب فیکس بارسلوناس
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای شیر . . . (sm81)
توی این قسمت برنامه یِ میز بان یه نسخه ازش پخش کرد که کیفیت خوبی داشت . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اصلاً نه دارمش . . .
یه لینکی ، چیزی پخ کن . . . (sm176)
نگاه کن ، شوق دل زدن به دریا ،
برام شد مرگ تدریجی رویا ... (sm81)
بی من نرو
با من بمون ... (sm74)
فــــــــاک ... (sm50)
سیمین غانم - رنگ مسی (تبدیل از نوار مستر)
آهنگ و تنظیم از فریبرز لاچینی
شعر از اردلان سرفراز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام به روی ماهت هادی گلم (sm127) خدارو شکر این روزا خیلی حالم خوبه ایشالله که توام خوب باشی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت . امیدوار همیشه حالت خوب باشه نازنین (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبر (sm51)
خوبین میثم جان؟
. . . (sm50)
1961.10.05 Break Fast At Tiffany's
تو ک هنو رو فاز غمی باو ی زن برو بگیر هرچند الا دختر سالمی وجود نداره تا وختی دختر هس بی خیاله ازدواج دختربازی برو کن روحیت عوض شه(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
- (sm50)
چه جان در بردنی(sm50)
دیریست که در خود مرده ایم
هر شاخه سر دار (sm50)
آقا این سیگار چیه میکشید(sm50)
دیروز یکی از دوستام داد . نمیدونم من دور زمین میچرخیدم یا زمین دور من میچرخید(sm171)
(sm2)
(sm172)
مخلصم میثم جان (sm176)
کسالت برطرف شد؟
دوستدار و ارادتمتد شما هستیم، همیشه نوشته هات و پست هاتو میخونم میثم جان...(sm120)
تمامی آلبوم هایی که از ایشان به صورت سی دی منتشر شده است رو ویو دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمامی تک آهنگای حضرت را 320
آلبوم هایی که کاست تشریف دارن از روی کاست ریپ زدم
ویدیوهایی حضرت را 1080
آلبوم بوف کور استاد رو 128
چرا دوباره محمدحسین؟ باز دلت گرفته؟ دست گلت دردنکنه خیلی تو قسمت فیلما زحمت میکشی هر کی ندونه من قدر زحماتتو میدونم نازنین(sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)
شهرِ بزرگ است تنم !
غم طرفى
من طرفى ... (sm50)
خوشحالم که خوبی داداش(sm19)نقل قول:
بله سلامتی نعمته اما بی کاری و بی پولی هم معضل بزرگیست(sm50)
هیسنقل قول:
شهر دل
پرنده بی پرنده
دوتا آلبوم نوستالژی و خاطرات مبهم ویدیوهاش هست و خودم ریپ زدم
فدات احمد جان (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشقی داداش(sm127)
هیچی داداش میثم اسم همه رو میبره به جز من (sm172)
نگو تمومه این دو روزِ آشنایی ... (sm50)
بلی ولی این نسخه های سی دی که اومدن ، صدای گیتار و درام اصلا واضح نیست ، نسخه ی کاستش خیلی خیلی قوی تر تشریف داره و صداها هم دلچسب تر به گوش می رسه ...نقل قول:
پرواز ، فراموش ...
آواز ، فراموش ... (sm50)
داداش ما را تحویل بگیر (sm10)نقل قول: