(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد فیلم هندیا افتادم(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد فیلم هندیا افتادم(sm2)
مرض مگه چی گفتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد غیر مسقیم تو پیج هودارا خایه مالی محسنو کردی چی شد اخر اددت کرد ؟(sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیچاره رفیقت. هرچی اعتماد به نفس و غرور داشته بگا رفته (sm2)
چرا رفتی از لاین? باو پایه خنده بودم(sm70)
برو الدنگ من هیچوقت از لاین نرفتم ، تویی که صد دفعه اکانتتو پاک کردی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اد کن Sajjad2sm (sm174)
آلبوم خاموش کویتی پور خیلی خوبه (sm50)
من چند وقت یه یار اکانت شلوغ ميشه پاک میکنم(sm2) الان ادد میشی ولی دوباره که پاک میکنم اکانتو گم ات میکنم(sm2) شمارتو پخ کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخ شد (sm176)
اره. شبا تا به هم شب بخیر نگیم خوابمون نمیبره(sm2)نقل قول:
نه هنوز (sm70)
سلام منو پ برسون بگو خیلی لاشیی دیوث بی جنبه (sm2)نقل قول:
یه رژ بزن با یه شال صورتی میخوام همین کارو کنم ، میگن سه سوته اددت میکنه (sm2)