نمیدونم چرا انقدر "حالم عوض میشه" رو دوست دارم . . .
به به . . .حاالم عوض میشههههههه. . .(sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیدونم چرا انقدر "حالم عوض میشه" رو دوست دارم . . .
به به . . .حاالم عوض میشههههههه. . .(sm118)
دیو سیاه غصه هام توی کدوم شب میمیره . . .
واقعا عالیه این ترانه..من خیلی باهاش خاطره دارم..یادمه از سربازی ک برگشتم تا رسیدم خونه زدم پی ام سی دیدم حالم عوض میشه را گذاشت..یادش بخیر چ زود گذشت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا عالیه این ترانه..من خیلی باهاش خاطره دارم..یادمه از سربازی ک برگشتم تا رسیدم خونه زدم پی ام سی دیدم حالم عوض میشه را گذاشت..یادش بخیر چ زود گذشت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چرا از "بی تو" سیر نمیشم . . .
فکر کنم معتاد شدم . . .
جانم . . .
ماشین اسپرت و آهنگ زیبای "معروف" و صدای بلند و نم نم بارون و شمال تهران و من و رفیقم حسن جان (که اونم صد البته شادمهریه دو آتیشه اس)و شیشه های ماشین بالا . . .یادش بخیر . . .
"معروف" پلی شد . . .
چ خاطره بازی های قشنگینقل قول:
اقا شما بزن"شاد"(sm70)چرا میگی شانقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ثانیا اینو شایعه نیست
من جاهای دیگه که معتبرم هستن گفتن
یعنی 10min تا دمو ؟؟؟
ما ایرانی ها تا به حال خوش قول نبودیمنقل قول: