(sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گـ*ـه خورتم رفیق (sm88) منم بعدا فهمیدم که خودت فهمیدی...(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
بلی پیشترها یوزرش آتریسا بود... نام خودشه...
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"صابر" ؟ (sm120)نقل قول:
این نیز بگذرد یکی از شعارامه...(sm10)
اردیبهشت مگه همون نیست که 29روزه ـس؟ (sm120)نقل قول:
ﺁﺑﺮﯾﺰﺵ ﺑﯿﻨﻰ ﺩﺍﺭﻡ، ﺭﻓﺘﻢ ﺩﺍﺭﻭﺧﻮﻧﻪ ﻗﺮﺹ ﺿﺪﺣﺴﺎﺳﯿﺖ ﺑﮕﯿﺮﻡ، ﺗﻮ ﻋﻮﺍﺭﺽ ﺟﺎﻧﺒﯿﺶ ﻧﻮﺷﺘﻪ : ﺳﺮ ﺩﺭﺩ، ﺳﺮ ﮔﯿﺠﻪ، ﺣﺎﻟﺖ ﺗﮭﻮﻉ، ﺍﺧﺘﻼﻝ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ، ﻧﺎﺭﺳﺎﯾﻰ ﮐﺒﺪ، ﺳﮑﺘﻪ ﻗﺒﻠﻰ، ﺳﮑﺘﻪ ﻯ ﻣﻐﺰﻯ، ﻣﺮﮒ ﻧﺎﮔﮭﺎﻧﻰ ! ﮪﯿﭽﻰ ﺩﯾﮕﻪ … ﭘﺸﯿﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ، با آستینم پاکش میکنم, ﺍﻣﻨﯿﺘﺶ ﺑﯿﺸﺘﺮﻩ
85 (sm51)نقل قول:
من عکسو پاک کردم ایرادی نداشته باشه (sm120)
سه تا زن دارن بستنی میخورن: یکیش لیس میزنه. یکیش گاز میزنه. یکیش میک میزنه ... حالا کدومشون شوهر دارن؟ نه بی ادب اونی که حلقه تو دستش داره...
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺷﺐ ﻋﺮﻭﺳﯿﺶ ﺑﻪ ﺩﺍﻣﺎﺩ ﻣﯿﮕﻪ ﺣﻮﺻﻠﻪ ﻧﺰﺩﯾﮑﯽ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﯾﻪ ﺭﻧﮕﯽ ﺑﺮﯾﺰﺭﻭﺩﺳﺘﻤﺎﻝ ﻧﺸﻮﻥ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﺕ ﺑﺪﻩ. ﺩﺍﻣﺎﺩﻡ ﺣﻮﻝ ﻣﯿﺸﻪ ﺭﻧﮓ ﺳﺒﺰﻣﯿﺮﯾﺰﻩ ﺭﻭﺩﺳﺘﻤﺎﻝ ﻧﺸﻮﻥ ﭘﺪﺭﻣﺎﺩﺭﺵ ﻣﯿﺪﻩ. ﺑﺎﺑﺎﺵ ﻣﯿﮕﻪ خاک بر سرت پسر خدا بگم چیکارت کنه ﮐﯿﺴﻪ ﺻﻔﺮﺍﺷﻮﺗﺮﮐﻮﻧﺪﯼ !!!(sm25)(sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من در کل بلد نیستم جز نظر مثبت نظری بدم (sm10)(sm132)نقل قول: