(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm27)
سريال The night of
اين سريال پس از اتمام بازي تاج و تخت از شبكه HBO پخش خواهد شد.
#پيمان_معادي ستاره بين المللي ايراني نيز در اين سريال بازي كرده است.
حماسه ای دیگر از لنگ (sm2)
با همین تیم باز امسال زیرییین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیییییی ووووووو نِح (sm50)
دلتنگم و با هیچکسم میلِ سخن نیست (sm50)
بسیار ستمکار و بسی عهدشکن هست
اما به ستم کاریِ آن عهد شکن نیست
(sm50)
پرسپولیس فقط یه مهاجم میخواد
خط دفاعی رو که سیم خاردار بستن
وسطم هم دفاعیشون خوبه هم حجومیشون
وینگرا هم که عالین
یه نوک میخواد فقط . هرکی بیاد بیشتر از طارمی میزنه . این اگه گلزنِ مادرزاد بود حداقل باید 25 تا گل میزد
ادینیو اگه میموند عمرا آقای گل میشد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm171)پر بازدید ترین خبر خبرانلاین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مامان دوس دخترم فوت کرده ..چه کنم (sm178)
وایسا یه لحظه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
من 5 ساله اشتراک دارم هیچ مشکلی ندارم هیچی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کات کن باهاش (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلزن مادرزادنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر خدای واژه ها (sm50)
خخخ :)))
چه کنم با تو اگر
که مدارا نکنم
چه کنم گر غم خود
به تو حاشا نکنم
چه بگویم که مرا
نبُود ذوق سخن
به که گویم که دلم
شده بیگانه ز من
(sm50)
هِی سر به راهتر
هِی سر به زیرتر
هِی گوشه گیرتر
هر لحظه خسته تر
هر لحظه تلخ تر
هر لحظه پیرتر
(sm50)
(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه نصف موقعیعت هایی که به طارمی رسیده بود به ادینیهو رسیده بود بالای 40 تا گل میزد
(sm79)شاتل 2 ماه دیگه تازه امکانش هست مال من سرعتش بیشتر باشه
اصلا این تیم ترکیه ای کجای جدول تشریف داره
بهروز صفاریان که تو این جریان مقصر نیست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
13نقل قول:
نه خوشبختانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه میخوره بهشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام . بچه ها راه حلی نیست که بازی های یورو رو از ماهواره دید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه
شبکه های zdf یا ard das erste تموم بازیها رو روی هاتبرد پخش میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط armin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای بازیهای اینده هم یکی از این دو شبکه حتما پخش میکنن
البته یادم نمیره ... (sm50)
تعداد فالو های تیم از تعداد فالو های فن پیج بازیکنا کم تره ن پیج اصلی بازیکن (sm81)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعی کن بهانه دستش ندی جدایی نزدیک استنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایمان دارم که اونجا نمیتونه با 15 تا گل آقای گل شه و اون یکی هم نمیتونه گل بزنه و بعدش مثل رونالدو ژست بگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Roly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا نزدیکه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهی من قربونت برم عزیزم (sm19)
(sm2)
(sm59)
چی هزار نشد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]