شعرش برای امیر ارجینی.. قشنگه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شعرش برای امیر ارجینی.. قشنگه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عوضش لذت هواي لطيف رو تو ميبري نه اوني كه پتو رو سرشه و خُرخُرش به هوا(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای خور خور ما هم هواست ، البته با چشم های باز و دست های مشغول کارنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما بریم توی این هوای دو نفره با یه نفر دیگه قدم بزنیم
من و عمه ی استادی که قراره تا 8 ما رو توی کلاس نگه داره(sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پيمان نميري آدم 2 دقيقه با تو هم كلام ميشه ناخودآگاه اين حس بهش دست ميده (sm27)
به چشم ؛ خدا این خوشگلا رو برامون نگه دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
فدا بشم (sm127)
به چشم
مرسی اطلاعات (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) منم احوالم تقریبا شبیه بقیس. (sm59)نقل قول:
به قول صــــــابر :
از این حال بد که دربیام
از خجالت خیلیا درمیام
(sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اي جان براي همتون آرزوي حال و هواي خوب دارم (sm19)
خواب خوش و آرامی رو براتون آرزو میکنم (sm27)نقل قول:
دیگه از خستگی هام خسته شدم
دیگه از بستگی هام بسته شدم
(sm50)
اقلا یه گاو از اسپانیا میاوردن حمله میکرد سمت اینایی که پرچم قرمز دستشونه میزدشون یکم سرگرم میشدیم
چیه اخه این بازی
نیمه اول تموم شد امیدوارم که تیمها از همونجا برن خونه هاشون و نیمه دوم بازی نکنن
ميگن روى سكوها به جاى بستنى و چيپس فيش كمك نقدى براى خريد استقلال داره توزيع ميشه
الان گوشتون رو بذارید رو دیوارهای باشگاه استقلال این شعر رو میشنوید:
تو که گرمی بازاری نداری ای تیم تو خریداری نداری...
نقل قول:
عقبی داش(sm70)نقل قول:
لتگ هم مشتری هلش تو زرد در آمدند و اونم سرش بی کلاه مونده (sm153)
بهترنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلن به نظرم جفتشو منهدم کنن(sm70)
میگم اصن هرکی استقلال رو خرید لنگ رو هم اشانتیون بدیم بهش !!! (sm2)
امروز 1500 تومن تو جیبم داشتم مونده بودم برم لنگ روبخرم یا چیپس بخرم
.
.
.
.
لعنت بر وسوسه های شیطان ! چیپسو عشقه !!
رفتم سوپري سر كوچمون خريد كردم ،
٢٠٠ تومن از پولم موند خورد نداشت بهم بده ،
برگشته ميگه باقی پولتو سهام پ ر س پ و ل ي س رو بدم !؟
. ﺁﮔﻬﯽ ﺟﺪﯾﺪ ﻓﺮﻭﺵ پرسپولیس :
.
.
.
.
.
.
یه ﺗﯿﻢ ﻗﺪﯾﻤﯿﻪ، دست ﻣﺪﯾﺮ ﻋﺎﻣلاش بود ﻓﻘﻂ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﻣﯿﺮفتن تــــــــــــــــــــــــ ـــــه جدول و میومدن
۹۰٪ دخترا جذابن
.
.
.
.
.
اون ده درصد دیگه همسایه های ما هستن ��
دیشب رفتم پارک
3نفر والیبال بازی میکردن
2 نفر بدمینتون
2 نفرم تخته
یه دویست سیصد نفری هم زغال میچرخوندن
ینی من کشته تفریحات سالم این مملکتم
یکی از دلایلی که خودکشی نمیکنم اینه که…
.
.
.
.
میترسم بمیرم
والا،شانس ک نداریم
دوس دخترم ازم پرسید چه کسی رو بیشتر از همه دوست داری؟
گفتم مادرم
گفت:بعد از اون چی؟
گفتم:پدرم
گفت: بعد از پدرت؟؟؟؟؟
گفتم:خواهرم
گفت:ینی منو دوست نداری؟
گفتم تو پرسیدی چه کسی رو دوست داری نگفتی عاشق چه کسی هستی!
خوشحال شد و گفت:عاشق کی هستی؟؟؟
گفتم: رئــــــال مادریـــــد!!!!
نمیدونم چرا قهر کرد و رفت؟!.....فکر کنم طرفدار بارسلونا بود...!!!
اختیار داری شما سالاری (sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رو شکر (sm127)نقل قول:
من رانندگی توی هوای بارونی رو خیلی دوست دارم (sm50)نقل قول:
مردی پاشو مهاجرت کن بیا اهوازنقل قول:
تــــــو را نمیشنوم.
تــمام هوا را بو مـی کشم
چشم مـیدوزم
زل مـی زنم...
انگشتم را بر لبان زمیـن می گذارم:
" هــــیس...
مـی خواهم رد نفس هایش بـه گوش برسد...!"
امــــــــــا...!
گوشم درد مـیگیرد از ایـن همـه بـی صدایـی
دل تنگـی هایم را مچالـه مـی کنم و
پرت مـی کنم سمت آسمان!
دلواپس تو مـی شوم کـه کجای قصـه مان سکوت کرده ایـی؟؟؟!!!
کـــه تو را نمی شنوم!
(sm28)
لطف داری بانو (sm50)نقل قول:
همچنین آرزوی حالی بهتر از الان برای خودت دارم (sm19)
آسوده بخوابيد، تاپیک در امن و امان است! (sm142)
(sm120)
کرکره پایین.. پوریا برو خونه(sm2)
(sm27)