در کجای این دلِ تنگ
میدهید پروازم؟
پرسههای عصرانه
ای مدارتان مسدود! ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
در کجای این دلِ تنگ
میدهید پروازم؟
پرسههای عصرانه
ای مدارتان مسدود! ... (sm50)
فـــاک ... (sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری دوست من ؟ عکس جدید مبارک (sm2)
قربانت
(sm10)
شما خوبی ؟
فدات . درست بشین (sm59)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبرا رجب؟ کم پیدایی؟
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچی مشت میزنم تو آینه فقط شیشَش خورد میشه ینی نمیخواد بفهمه قصدم تیک تیکه کردن آدم توشه؟
به هر کسی شانس دوباره بده چون ممکنه یه روزی نوبت اون باشه که بهت شانس بده.
خودشکن آیینه شکستن خطاست!!!(sm25)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببار برایم ،
تو که هزاران چشمه ی جوشان
پشت مردمک هایت ، پنهان کرده ای ... (sm50)
ایران 1 - اسپانیا 3
به شجریان مشکوکم... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیری من یه همش یه گیگ دارم دو مگش رفت واسه این (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مثل تاریکی تو مثل مهتاب . . .
تو که دست تکون میدی به ستاره جون میدی . . .(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاژ سیّد سهند عزیز حال دادی فراوان ! (sm127) (sm176) (sm127)
صندوق پیامت پر بود سهند . . . (sm59)
کیوسک - آلبومِ باغ وحش جهانی . . . شدیداً پلی . . . (sm50)
هممون خموشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تشییع یک جمع ...
پنجه بر دیوار
بی پلاک و شمع ... (sm50)
خشکی یِ شیر دونِ کشور از فرط سیر آبی یِ نفت . . . (sm50)
تاریخِ دقیق انتشارِ آلبوم باغ وحس جهانی . . . (sm50)
1387.08.03 Bagheh Vahsheh Jahani
انگار همین دی روز منتشر شد . . . (sm74)
نقل قول:
صبح شده ولی هوا تاریکه
نکنه این آخری صنعتی بود ؟
رفتی و رفیق من شب تا سحر
بطری یِ لعنتیه ! . . . (sm50)
بازم پر شد ای بابا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قصه ی پریا (sm50)
(sm88)
واسه لش و لوش و لات و لوطی و بیکارا کشید.نقل قول:
رو هرچی که بود و نبود همه جا کشید...
(sm50)
الان میگه یادش نیست ... (sm50)نقل قول:
نسل سوخته ای که میگن ما هستیم هر امکانی رو در جهان داریم میبینیم ولی جز حسرت چیزی نصیبمون نشد...
تقریبأ همه جوونای دهه ما به دلیل بیکاری و انزوا و ... دچار مشکلات روحی شدن یا افسرده اند یا معتاد. همه نعمتهای حلال دنیا برامون شده حرام!
"کجایی مرگ که زندگی مارو کشت " مگه مردن دست مرگ نیست پس این زندگی نکبت چی ازمون میخواد وقتی چبزی برامون نداده.
Andreea Banica - Departamentul . . . (sm50)
واسه بدنت واسه بعدنت واسه بغلیت که آهن پرسته . . . (sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون قدر جرم من با من خودی شده
که سایه ی منم فکرِ خیانته . . .(sm50)
نقل قول:
دستِ منو بگیر ! ختمِ ضیافته !
بیرون رستوران مرگم مقدره !
زانو نمیزنم ! سر خم نمیکنم !
این فردا رو صلیب فریادِ آخره !
لپ تاپم توی 1 ماه اخیر 2 بار بی دلیل خاموش شد . . . (sm50)
فکر کنم بعد از 4 سال داره خارش . . . (sm74)
(sm50)