پوری داره تیکه میندازه خر . (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پوری داره تیکه میندازه خر . (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم نیس تیکه بندازه بهتره تا مثه تو گاو بگه برا پروفایلته ..
خب تو گفتی این چیه منم گفتم پروفایل ادمین خودته دیه . اینکه مثلا بدونم مال چیه اصن مال کدوم سایته که علم غیب ندارم .نقل قول:
بالاترش گفتم قسمت پیام هاس تو عمرت چت نکردی ..
مثه همی الان من یه شی گفتم تو پاسخ دادی ..
(sm155)
ممر بیزار عجب شیزیه .. (sm74)
چه راکی احسنت ..
مال هر چی که هست من خوشم نیامدنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اژدهای فصل هفتم Game of Thrones به اندازه ی بوئینگ747 است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خا..