دست خودم نیس ولی بریم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دست خودم نیس ولی بریم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم تو شعر بنویس برام من شعراتُ از بر کنم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که دم سحر بغل هم سحری را بکنیم!!! (sm27)
محمود کریمی نی که (sm70)
...
(sm132)
سلام نیستی خوبی حالت چطوره ؟ (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام.مرسی تو خوبی؟هستم مستفیض میشیم از دوستان(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
تو خوب باشی منم به خوبی شما خوبم (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حکایت یکیه که قوانین فوتبال رو قبول نداره هر فرصتی زیر سوال میبرش از اون طرف میخوان فوتبال هم بازی کنن یه موقع بازیش خوب نباشه(sm70)
تعادل نی که صورت گربه ست که یه طرفش سیبیل نداره (sm70)