چرا باختيم؟(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا باختيم؟(sm81)
باختن و ول کن پسراشونو داشتی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عقل میگه 3-0 میبازیم فردا شبنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مورد رو هم خودم با چشمای خودم دیدم (sm120)دختره کلیپس زده بود ،بارون میومد دوستاش کنارش وایستاده بودن تا خیس نشن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکثریت اونا در مثایل اقلیت ما (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخیر!! مثل اینکه قصد کردی کواچ و داورزنی رو خونه نشین کنی!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی مورد دارین قبول فقط یه توجیهی واسه این پسرا که با شلوار جین تنگ کفش مردونه ورنی مشکی میپوشن پیدا کنین(sm2)
دختر ایرانی جنبه هیچ چیز رو نداره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو من با تجربه زیادم میگم ، قبول کن (sm59)
عقل کی ؟(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجورم (sm30)