چِرا فوتبالیستا گُل میزَنَن میبَرَنِشون 90
من گُل میزَنَم میبَرَنم کلانتری!
مال ما خار داره؟!؟!؟!؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چِرا فوتبالیستا گُل میزَنَن میبَرَنِشون 90
من گُل میزَنَم میبَرَنم کلانتری!
مال ما خار داره؟!؟!؟!؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کدوم پیمان هستی؟
مغز مثله مــ.مه میمونه، اگه ازش استفاده کنی و کار بکشی ازش، بزرگ و قدرتمندتر میشه و موجب افتخاره...
.
.
.
.
.
.
اما اگه ازش استفاده نکنی کوچیک میمونه و موجب خجالت و سرافکندگیه..
(متخصص بخش گوش و حلق و مــ.مه)
من یه بار تو جاده مشهد به طبس یه گوشه دور افتاده
که پرنده پر نمیزد، حدود 1300 کیلومتر دور از خونه !
.
.
.
.
.
.
یه سیگار روشن کردم رفیق صمیمی بابام منو دید
دختر همسایه بقیه هر روز میاد خونشون میره اتاق پسره رو تمیز میکنه غذا میزاره خوشحالش میکنه اینم ماله ما ، همه رو برق میگیره مارو چراغ نفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیه برای دو سال پیشه ... از اون موقع تا الان کل سیستم رو عوض کردم ، چه برسه به هاردنقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسالمت آمیز دوست نداره ... هارد بهتر نیست ؟؟؟؟؟؟؟
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
با این جک اصن حالم زیر و رو شد...اون پنجاه تارم بریز صندوق صدقه (sm30)(sm70)
پسر بابام ... شما چند تا پیمان میشناسی ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط madrid_25 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دادو من ک جای اون نیستم..در هر صورت بیارش خونه سوال کن شاید هارد دوس داشت (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان زیاد میشناسمنقل قول:
تو پیمان بابلی هستی؟
حالا هی نعمتو بگیر کفرانش کن ، ای بابا ای بابا ...نقل قول:
پس شکر (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صندوق صدقه خونه ما جذب هفتاد نوع بلا میکند ، اصن یه وضیه ...
پسر بابام ... شما چند تا پیمان میشناسی ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط madrid_25 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر یه زمانی عروسا افتتاح میشدن...
الان فقط باز گشایی میشن!!!
.
.
.
.
.
.
جمله سنگینه دکتر شریعتی گردن نمیگیره...!
3 دقیقه تنفس :|
امروز به بابام گفتم 700 تومن داری بهم بدی؟؟؟
اونم گفت آره بیا :))
.
.
.
.
.
.
.
منم با کلی ذوق رفتم بگیرم ولی بهم نداد بعدش فهمیدم منظورش از بیا اون بیا بوده :|
عاره همون که میخواست سرت بذاره ... (sm70)نقل قول:
اگه هارد دوست نداشته باشه که ارزش خونه آوردن ندارهنقل قول:
الاغ تو هنوز زنده ای نفله (sm2)نقل قول:
گذاشتمش قشنگ بپزهنقل قول:
(sm10)نقل قول:
(sm70)
من فقط به عشق کان تو نفس میکشم عزیزم (sm70)نقل قول:
اخه کدوم نفهمی عاشق تو میشه ایکبیری (sm2)نقل قول:
اخه کدوم نفهمی عاشق تو میشه ایکبیری (sm2)نقل قول:
حالا کی خواست عاشق بشه ... اتفاقا خیلی هم خوبه که عاشق نشهنقل قول:
مراحل صحیح درس خوندن :
1. خوابيدن روي جزوه و کتاب:|
2. گرفتن مشکلات و نواقص گل هاي فرش یا قالی:|
3. جمع کردن آشغال های ريز و درشت اطراف زمين:/
4. تمیز کردن گوشه هاي موبايل^__^
5. گرفتن چندين عکس با گوشي از خود در حالت هاي مختلف ژست درس خوندن و آخر سرپاک کردن همشون:|
6. اس ام اس بازی با بچه های كلاس که هر کدوم چه قدر درس خوندن:)
7. خوندن يادگاری هاي جزوه که رفقا سرکلاس نوشتن:/
8. به فحش کشيدن استاد و فک و فاميل هاشO_o
9. زیر سوال بردن نظام آموزشی کشورo_O
10. و بعد خسته شدن و پاشدن جهت باز کردن در یخچال:||
پ.ن چه زود هشت سال از آخرین درس خوندنم گذشتا ، انگار همین دیروز بود (sm50)
ای بابا ای بابا نگرفتی دیگه...تو بیارش خونه بقیشو باهم کنار میاین...بیارش خونه اینه که مهمه (sm2)نقل قول:
ظاهرا مشکل از توعه (sm30)...نکنه تو هارد دوس نداری (sm70)نقل قول:
به یک مترجم با سابقه و زبر دست…
** ترجیحا خانم **
جهت ترجمه اس ام اس های دوست دخترم نیازمندم…
نمونه:
(پیشی میشی، تجایی؟ جلا حال عجیجتو نمیپلسی؟)
هر صفحه a4 هزار تومن!!!
صبح کله سحر رفتم دانشگاه،حراست میگه کارت دانشجویی لطفا…!
میگم: آخه جناب مگه مغز خر خوردم دانشجو نباشم از خوابم بزنم بیام اینجا…؟
+18
.
.
.
.
.
.
.
.
باید تو دوره بعدی انتخابات از صدا و سیما درخواست کنیم ســ*کس کاندیدا ها رو هم نشون بدن...
ببینیم کی بهتر میکنه...
هر چی باشه چهار سال میخواد مارو بگــ*اد...
ما هم حق انتخاب داریم دیگه...
عجایب یعنی:
.
.
.
موز از آمریکای جنوبی با هواپیمای اختصاصی میاد کیلویی پنج هزار تومن.
.
گوجه سبز از ورامین با وانت حسن خشتک میاد کیلویی پانزده هزار تومن!!!
امروز از بانک به من زنگ زدن
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
گفتن 5 تومن بردار بیار میخوایم از حسابت کم کنیم
هیچی توش نیست
این که همیشه چادر گل گلیشو سرش میکنه و به بهونه های مختلف میاد .... باید جواد ظریف رو بیاریم براش فانتزیمونو تعریف کنیم تا بشه توافق کردنقل قول:
دختر همسایه دوران کودکی، توی فیسبوک زده ازدواج کرده. زیرش تبریک میگم. پیام میفرسته که ازدواج نکردم برای فرار از شر مزاحمین بود.
همین
شما یادتون نمیاد ما می خواستیم مخ دختر همسایه رو بزنیم از تو تراس کاغذ مچاله می کردیم می انداختیم تو حیاطشون باز می کرد می خوند میشد عشق.
قبلنا یه دختر همسایه بود که نذری میآورد، آدم سریع عاشقش میشد. ولی حالا چی؟ دهکده جهانی. آواتار. فوتوشاپ. اینستاگرام. فیسبوک. همهخوشگل.
گاهی یه پسگردنی از صدتا نصیحت بهتره
اون که ظریفه تو سبک هارد وارد نی...میگم اصن بیخیال شو بزار بدبخت کار خودشو بکنه..هی بیاد گل بندازه (sm70)نقل قول:
شایدم یکی از همون مزاحمین تو بودی (sm59)نقل قول:
همه خوشگل...لایککککککککککک(sm6)نقل قول:
✏مردی در قطار نشسته بود با سه بچه شیرخواره در بغلش
������خانمی گفت : حتما زنتان سه قلو زاییده به شما تبریک میگویم
������✏مردک گفت :
✏ نه بابا من یک کارخانه کاند..وم سازی دارم
این سه تا بچه را سه تا از مشتری های ناراضی
به عنوان خسارت جنس نامرغوب به ما بر گشت دادن
ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺭﺳﺎﻟﻪ ﻣﯿﺨﻮﻧﺪﻡ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺭﺳﯿﺪم
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. ﺍﮔﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺗﻨﺎﺳﻠﯽ ﻧﺪﺍﺷﺖ،
ﻗﻮﺍﻧﯿﻦ ﺷﺮﻋﯽ ﺍﺳﻼﻡ ﺗﻮ ﯾﻪ ﺑﺮﮔﻪ a4 ﺟﺎ ﻣﯿﺸﺪ
زیباست حتما بخونین دوستان لازمه همه جا پخش شه...
این قسمت:به ک.ی.رم...
.
.
از حمام گرم لذت نمیبری؟؟؟
به ک.یر.م.. زمان ما باید میرفتیم گرمابه اونم چند تا خیابون اونورتر...
.
از کارتون راضی نیستین؟؟؟
به ک.یر.م.. زمان ما کار میکردیم و آخرش هم یه چوب هم میکردن تو کیو.نمون...
.
از اینکه خانوادت واست تبلت یا گوشی مدل بالا نخریدن ناراحتی؟؟؟
به ک.یرم...! زمان ما مامان باباهامون بعد از کلی گریه و زاری واسمون یه شمشیر و تفنگ پلاستیکی میخریدن آخرش هم با همونا میگرفتن میزدنمون...!
.
از بازی های تکراری و اینترنت و فیسبوک و وایبر و تلوزیون و ماهواره و..خسته شدین و حوصلتون سر میره؟؟؟
به ک.یرم... زمان ما از این ک.سشعرا نبود دور هم جمع میشدیمو تیله بازی و کارت بازی و از اینجور ک.سشعرااا بازی میکردیم و آخرش هم میشستیم با تخما..مون ور میرفتیم...
.
میخورین و میخوابین و میگوزین و راه میرین و بازم ناراحتین؟؟؟
به کی.رم.. زمان ما اگه پامونو جلو بزرگترامون دراز میکردیم با لگد میکوبوندن تو تخ.مامووون...
.
دوست پسر یا دوست دختر نداری؟؟یا مثلا از دوست پسر یا دوست دخترت لذت نمیبری و دختره نمیاد بهت ک.س و ک.ون بده؟؟؟و یا از اینکه باهاش س.ک.س نداری میرنجی؟؟
یا مثلا فیلم سک.سی برازرس(بانو الکس.یس و اون یارو کچله..دیو..ث خوب ***.ایی میکنه ها...!) لذت نمیبری؟؟؟
به ک.ی.رم.. زمان ما یه دختریو نشون میکردیم و باهاش هفته ای دو سه دفعه نامه بازی میکردیمو با همون نامه میرفتیم تو خونه باهاش ج.ق میزدیم..
اگه مامان باباهامون میفهمیدن با کسی دوست شدیم 10 روز تو انباری زندانیمون میکردن..
و......خیلی چیزهای دیگه هم هست که چون مطالب زیاد میشه نمیگم..
.
آره دیو.ثا اینجوریاست..
هميشه تو زندگيتون تغييير ايجاد كنيد...
مثلا من الان
رو تلويزيون نشستم دارم مبل نگاه ميكنم..!!!!!!:)))))