فوتبال نون میده مگه.پاشو بیا کاسبی(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
فوتبال نون میده مگه.پاشو بیا کاسبی(sm81)
(sm169)
(sm2)
دیوث(sm3)
از دیشبه داشتم نقشه میکشیدم.باسه امرو(sm3)
(sm2)
(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
گروه " کیوسک " چه قدر خوبه . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
منی که عمری پا به پای تو دویده ام ، آه
منی که جز عشقت گلی دگر نچیده ام ، آه ... (sm50)
منم اون یار شیرین(sm50)
نزار با دل ساده(sm74)بی تو(sm81)تو فصل جدایی بمونم(sm228)(sm89)
من چه مرگم شده !؟ (sm74)
همیشه یه بر تری ای وجود داره . . .
بر تریِ : بدنی / فکری / ظاهری / و . . .
یه آدمی که فاقد بر تری باشه سر کوب میشه . . .
نه توسط اجتماع بل که اول توسط خودش . . .
به فکر آهنگ " گلادیاتور " از " محسن نامجو " میوفتم . . .
خودِ من ! مربوط به کدام موسیقم !؟ که مقامی نیست آن !
که مقامی نیست مرا در کوی صاحب مقامان جهان . . .
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm90)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو تو حموم یه دست صنایع دستی کار کن یا کف دستی بزن سرحال میشی ..... (sm2)(sm198)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ساعت پیش تولید کردم ! (sm51)
پهلو هام درد گرفته ! (sm74)
پروستاتم داره داغون میشه . . . (sm178)
چشم تو خواب میرود یا که تو ناز میکنی
نی به خدا که دقل چشم فراز میکنی ... (sm50)
واقعا بدجور جا خوردم صابر و این حرفا ! (sm30)نقل قول:
سهم زندگیتو هم محفوظ بدار ! (sm2)
نقل قول:
ای بابا جا خوردن نداره !
من می گم : گشنمه !
اینا می گن : برو سرکه بریز !
می گم : گشنمه !
می گن : برو آب بخور !
می گم : لا مذهبا من گشنمه !
می گن : پس برو دوماد شو !
ولی با کدوم وضع مالی و ظرفیت فکری !؟
(sm27)
من زدم به سیم آخر.اگه تا صبح قیامت بزنی بازم میرقصم(sm24)
نمی تونم خودمو عوض کنم.بزار من خودم باشم(sm50)
بدم میاد از تصویر خودم
از مست دیده شدن
(sm50)
تماشا ای ترین کار خدایی(sm74)
دیوث تو کدوم شهری ؟! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمال
برات هی قر میدم قر میدم آواز میخونم(sm50)
دیوث بگرد ببین آلبوم برای اولین بار احسان خواجه امیری و آلبوم دست های خالی رو از فاتح نورایی میتونی پیدا کنی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تهران صد در 1000 داره (sm74) تا ببینم این دوستمون میره بگیره Wav بفرسته
اینجا از این فرهنگبازیا نداریم ما.کوچیکه
بدم پولم تو کونک ی بوده.اگه روزی هزار تومن داشتم نمیرفتم سرکار.الان چن روزه میرم
(sm2)
اما من واست میمیردم(sm50)
(sm2)
یکی از بهترین آلبوم های " هیپ هاپ فارسی " توی 04 سال اخیر . . . (sm50)
به غیر از این آلبوم که چند سال پیش داد دیگه هیچی نخونده ؟
دنبال کلید خوشبختی میگشت
خودش هم قفلی تو قلفا زد و رفت
(sm50)
با ما وفا کن کمر باریک(sm9)
به این تکرار بیهوده چه وقت اندیشه باید کرد؟
تو آسمون عشقم منم یه یار دارم(sm50)