ای بابا (sm3)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ای بابا (sm3)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما باید تایپش کنی تا تگ بشه . (sm9)
شخص رضا درمیشیان با من تماس گرفت گفت بردار (sm54)(sm120) از سرور پاک کردم کلی هم کمکش کردم لینکای دیگه رو از نت جمع کنه (sm128)بسیار آدم محترمیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این داستان ...
وقتی یه جقی میخواد یه نفر رو تگ کنه (sm2)
چقدر شریف و از خود گذشته .. (sm50) (sm2) (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سعید پول پخش اهنگارو به جیب میزنه به امیر ما نمیده (sm54)
همینه دیگه زرتو زورت آهنگ میده (sm2)
ممر ! ممبر های کانالت تا 20k هم رسید چی شد یهو افت کرد؟
نخواستیم اصن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
رفقا اگه لینکی با هرکیفیتی که بود از فیلم من عصبانی نیستم دارید به منم بدید ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی فیک داده بود دیوثنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاک کردم همشو