(sm59)خوبه که کلاس دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)خوبه که کلاس دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز میخواستم به یه خانومی عیدی بدم ترسیدم صاحب کارش چوب تو آستینم کنه (sm59)
همیشه از هر چی که بترسی سرت میاد نترس بابا برو جلو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر یه عیدی به ما بده لینک دانلود فیلم من عصبانی نیستم رو ماخامنقل قول:
(sm2)همون قضیه ی خانوم منشی به حرف شما گوش کردم واسه هفتاد پشتم بسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خب این خانومه خیلی خوشچله هادی (sm59) چشم و ابرو مشکیه از اینایی که چشم های خماری داره (sm88)(sm2)
برو بچس کسی لینک دانلود فیل من عصبانی نیستم رو نداره ؟
میدانی بدبختی چیه اعتماد به نفسه که ندارین با یه کم عقل .. دخترو فقط باید تنها گیر آورد مخ شو بزنی .. پیش صاب کار عمرا پا بت نمیده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بدبختی ما هم همینه تنها نمیشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی لامصب تو کل فروشنده ها رکینیگ اول داره (sm128)
اگه اینجوری باشه که تو میگی اونو یکی تو هوا زده دیر رسیدی کفگیرت خورده به ته دیگ ..نقل قول:
اینجور وقتا باید ماشین یا یه چیزی داشته باشی که دختره خوشش بیاد ازت هر چند اگه تک پر باشه کارت سخت میشه (sm2)