شبکه من و تو مجری رها اعتمادی اسم برنامه هم نیم قرن با ابی
نمایش نسخه قابل چاپ
شبکه من و تو مجری رها اعتمادی اسم برنامه هم نیم قرن با ابی
میتونی بری تو شبکه من و تو ببینی لینکی چیزی ازش اونجا گذاشتن یا نه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم داداش ممنونت میشم
بفرما داداش اینم لینکشنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حجمش چقده ؟
نمدونم چرا دانلودش ارور میده باید بدمش به ممر یا امیر ببرنش یه جا دیگه آپلودش کنن
ادرس تلگرام ممر یا امیر رو داری داداش بهم بدی ؟نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش نمیدونم چجوری تشکر کنم خیلی مردینقل قول:
بهترین عیدی رو تو بهم دادی
خیلی دمت گرم
در مورد برنامه نیم قرن با ابی بگو چطور بود ؟
خواننده هایی مثه ستار لیلا و کامران و هومن فرامرز اصلانی و ... میان آهنگهای ابی رو براش میخونننقل قول:
اقا کسی نمی دونه ip tv از کجا می شه تهیه کرد؟
وقتي مشروب نيست خب بايد زل بزنم تو چشمات
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]