[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm59)
(sm50)
بعید میدونم همش 320 باشه .. بعضیاش احتمالا هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دریا و الوده رو دوست داشتم ولی مخصوصا این اخری ارایش اصن ی بار بیشتر نتونستم بگوشم(sm74)
(sm2)آرشیو یه کم واسش زیادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از آلبوم اسفند ماه چه خبر ؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HosseinSafa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عرض ادب و احترام خدمت استاد حسین آقا صفا (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HosseinSafa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث 3تا شعر ازت انتخاب کردم دارم میسازمنقل قول:
پولم ندارم
*** لقت
باید حال و هوات مث خودش باشه تا بفهمی چی میگه ، من خیل خوب با اینجور چیزا ارتباط برقرار میکنم !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این محسن تو تاپیکای کناری میچرخه.. برادر صفا هم که اومد(sm30)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بگو من بت شعر بدم (sm2)حتما بقیه شم شر های خودته ؟ (sm70)