به فوکم ..
نمایش نسخه قابل چاپ
به فوکم ..
یه اصطلاح روانشناسیه، دیدی بعضی وقت ها یه صحنه هایی به ذهنت آشنا میاد و فکر میکنی قبلا دیدیش، به این میگن دژا وو.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره این مفهوم زیاد دیدم و بنوعی لمسش کردم منتهی چه اسم عجیبی داره (sm2)من همیشه میگم قبلا یبار به این دنیا اومدیم همه چی داره تکراری میشه براموننقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر جور حساب می کنم هواوی بهتر از شیا هست (sm27)
فرانسه ست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چه سایتی هست ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به فوکم ..
فوکی حملات به سایت میشه بده ماهی 300 تومن اینجا .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کاوه هم تو مصاحبه آخرش همه رو داش میرید بهشون خواننده ها ..
آخ آخ شقد این دو روزه من ویدئو میبینم از بانوان که با آهنگای موزن کیونشونو اینور اونور میدن دلم خواس لامصب چه خارجکی شه ایرانی ..