(sm2) اینا چرا همشون طلبکار میشن یکی نمیگه ببخشید
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) اینا چرا همشون طلبکار میشن یکی نمیگه ببخشید
خاوری رو نتونستن برگردونن گیر دادن به اینا(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا برای یه مشاوره اقتصادی میلیارد ها پول میگیرن این فیش حقوقی چیزی نیست براشون این کارا و حرف ها هم همش نمایشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر چادری چادرتو بردار دختر چادری چادرتو بردار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستاتو تو دستام نگه دار دستاتو تو دستام نگه دار(sm222)
(sm2)
اینا براشون پول خورده.خدا میدونه چقد ملکو زمین اینا دارن.کارای مافیای هم حتمن میکنن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط تو وزارت نفت 50 مدیر میگنن حقوق میلینوی دارن(sm120)بعد اون چوس الهدی میگه مدیران ما پاک و.. (sm120)
مخالف های دولت همش شیر میکنن خیلی هم خوبه بیشتر ضربه ب نظام میخوره(sm120)
Mahsun Kırmızıgül - Dinle (sm60)
واقعا شهرام شب پشه (sm2) بعضی از شعراش خیلی درپیته (sm2)واسه خنده گوش میدم (sm2)
حاجی سر جدت قسم
تو رو ب جمالت قسم
آخه این کمرررره؟؟؟ یا فنره؟؟
(sm50)
میگم میلاد میدی به کی به این قشنگی زیر ابروتو برمیداره (sm2)(sm222)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا آمریکا منتظر چیه (sm2)
متاسفم واسه طرز فکرت که تو سال 2016 هنوز درگیر این برنامه هایی - جهان سوم هم از سر ما زیاده ما باید جهان 10 یه بعد به حساب بیاییمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی تو
باید
دوباره گم شد
تو غبار تباهی
(sm50)
باشه من تو عهد بوق گیر کردم تو درست میگی ... طرز فکر تو اینه که مرد باید زیر ابرو بر دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتار و حرکاتت دخترانه ست ..... (sm3)یهو برو اتاق عمل شرو بکن (sm2)
البته به من ربطی نداره
برو بده (sm2)
مگه من تا حالا از زندگیت حرفی زدم چیزی پرسیدم نظری دادم - زندگی خودمه دوست دارم اینجوری باشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم چیزی نگفتم گفتم کجا میری بند میندازی و زیرابرو برمیداری به این قشنگی در حد عروس (sm2)نقل قول:
یه کلیپه دارم واقعا خیلی خوبه باشد که رستگار شوی (sm2)بعد آپ میکنم (sm2)
(sm98)
الان تو همین امضام دوتا " و " دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)اکبر مرندی (sm2)سینا خویی (sm2)
وقتی از خرید آنلاین هزاران بار پشیمان میشوی
(sm2)
(sm2)
(sm30)
:|
کین اینا؟ انگار باباهه عکس خودش رو گرفته بعد سر عملیاتا همه رو از رو خودش کپی زده(sm2) همه کپی هم شدن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مامانه هم شبیه باباهه هست(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm88)نفس گرفتنای موزن تو چنگیز
(sm120)سینجول شنبه ساعت 10 صب بیا چه بسا هارد ssdگذاشت
آلبومای ابی رو از صفحه ی اول کجا بردی
ادغام کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولی را بلند ختم کنید!
منم و مشت مشت خوابآور
دومی را بلند تر بفرست
این هم از روضه ی علی اکبر
تا توانستم از تو رم کردم
تا توانستم از تو دور شدم
آرزویم تو را ندیدن بود
آمدی؛ آرزو به گور شدم
جز منِ با تو دودمانم دود
ای دلیل عزیز ویرانی!
چند یاغی تبار دیگر را
قصد داری به خاک بنشانی؟