نامه و یه کادوی شیک رو بهش دادم امشب ! فعلا که خبری نشده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نامه و یه کادوی شیک رو بهش دادم امشب ! فعلا که خبری نشده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سی زندگی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت دادی؟؟ چطور؟؟ شرح ما وقع رو بگو (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه عطر خیلی خوچجل خریدم کادوپیچش کردم بعد رفتم گل فروشی یه گل رز طبیعی هم دادم چسبوند بهش ! با یه نامه ! دادم پسر داییم برد بهش داد ! یه عشوه خیلی کوچولو اومده گفته نمی خوام بردار ببر ! پسر دایی منم گفته شرمنده نمی تونم برگردونم اومده بیرون (sm50)نقل قول:
خوب است (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا چه پیش اید... خیر باشه (sm111)
خواب در چشم ترم میشکند...
گند نزدم یه وقت ؟؟ (sm2)نقل قول:
میخواستم واسه نامه ازت سوال کنم وای یه هویی شد دیگه ! پسر داییم اومد گفت بریم بیرون منم گفتم همین امشب تمومش کنم (sm50)
خوبی داش ملی ؟؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعیش نه الکیش توپ توپم(sm174)نقل قول:
نه خوب بود این سری! خیلی خوب...(sm120)نقل قول:
مهم اینه حالا دیگه کارتُ انجام دادی تو دیگه بابت هر پیش امدی سرزنش نمیکنی خودتُ(sm50)
نبینم غمتو آبجی !!! اتفاقی افتاده ؟ (sm50) (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از شانس شخمیه من بزنه و زنگ نزنه (sm81) 30 تومن رفت تو پاچم امشب (sm2)نقل قول:
نه..ولی از من اینو داشته باش..قدر اونی که دوسش داریو بدون..(sm174)نقل قول:
قدرشو می دونم که انقدر به خاطرش به آب و آتیش میزنم ! (sm50)نقل قول:
لااقل خدا کنه بدون دارم چه رنجی میبرم (sm172)
هر چی کردی واسه خودت بوده واسه ارامشت!بقیش خیلی مهم نیست (sm50)نقل قول:
خوش باشی همیشهنقل قول:
برام مهم نیست که دیگه صدای قلبم چی میگه (sm50)نقل قول:
سکوت صدا خواب بیداری..باور کن بعضی وقتها مردن هم مرا به یاد تو می اندازد(sm27)
ممنون آبجی مَلی ! تو هم همینطور ! امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی (sm10)نقل قول:
بهتر از پاکیه بی احساسه ، عشقِ یه فاحشه بعد ِ بکارت
تاریکی از نور بهتره ، وقتی خورشید قاتل محضه ستارست
خیلی وقتا همین بوده واقعیت همینه که بدی خوبه
از فردای کسی حرف نزن تا خبر نداری از دیروزش
(sm21)
(sm27)
(sm50)
- (sm50)
صبح شد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm155)
کی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندسال پیش شدیدا اویزون گوگوش بود (sm120)
کینگ جیمز ، ساعت 40 هزار دلاری داده به رونالجی(sm77)
حالا به ما شورت 4 هزار تومنی هم نمیدن (sm2)
البته رفیق من 4 سال پیش ، فول مدرن رو واسم فرستاد (sm128) ( عجب فخری فروختم (sm2) )
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هلن (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
شنیده شده استاد اندی و منصور زیر دوش عینک دودی میزنن(sm2)
میخوان برن توالت ، از سجاد فنلاندی میپرسن (sm2)
هی تلویزیون پخش میکنه بچه ها از بزرگترها یاد میگیرند بی دلیل نیست (sm2)
نکنین این کارا رو جلو بچه ها (sm2) زشته (sm2) (پنجعلی )
مهدی مهدوی پاسور دوم تیم ملی والیبال در صفحه اجتماعی خود عکسی با دخترش در استخر منتشر کرد.
انتشار تصاویر مربوط به [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] در فضای مجازی ترکیه سبب پرداختن رسانه ها به این موضوع شده است.
رسانه های ترکیه به انتشار تصاویر اینستاگرام بچه پولدارهای ترکیه پرداختند.
در این تصاویر، هواپیمای شخصی، مشروبات الکی، خریدهای تجملاتی برندهای مختلف، زیورآلات و جواهرات به چشم می خورد که پولدارهای ترکیه که سن چندانی هم ندارند به فخر فروشی(sm2) با آنان پرداخته اند.
(sm50)
تفتی (sm2)
از شيوع ِ قشر ِخاصي كه ژست وُ عقده ي توأمن (sm50)
بعد از تو الکل خورد من را مست خوابیدم
(sm50)
(sm172)
نازلي سخن نگفت؛
چو خورشيد
از تيرگي برآمد و در خون نشست و رفت . . . (sm50)