بابام گفت : برو به ممد بگو قناری ها رو اذیت نکنه
میگم خوب خودت چرا نمیگی؟!
میگه: اونکه زبونِ ادمیزاد حالیش نمیشه شاید زبونِ تورو بفهمه :|
.
.
.
حالا من موندم بابام به اون فوش داد؟به من فوش داد؟
یا کلا منظور نداشت؟ یا با جفتمون بود؟
من الان چیجوریم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بابام گفت : برو به ممد بگو قناری ها رو اذیت نکنه
میگم خوب خودت چرا نمیگی؟!
میگه: اونکه زبونِ ادمیزاد حالیش نمیشه شاید زبونِ تورو بفهمه :|
.
.
.
حالا من موندم بابام به اون فوش داد؟به من فوش داد؟
یا کلا منظور نداشت؟ یا با جفتمون بود؟
من الان چیجوریم؟
جــــــــــــــــــــوووو وووووووووووووون عجب چیزیه میلاد (sm164)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لحظه به لحظه با وین
امضای توافق:
کری: حالا خدایی بمب اتم ندارین؟ امضا کنم؟
ظریف: نه بابا؛ ما هنوز وزیر علوم نداریم،
بمب مون کجا بود!
دیدیــــــــــــــ؟ (sm2) ترکیدم ینی... 2 3ثانیه هم مکث کرد تا درستشو گفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط dvilla1992 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش باشی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقدر پر رنگ ـم؟ (sm132)(sm120)
چرا نمیای؟ (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی غیرت بی حیا (sm39) اسم عمه منو انداختی سر زبونا حالا پا پس میکشی؟ (sm165)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم خودمو واسه عمت لوس میکنم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم من خودم هنو نمیدونم گی هستم ، نیستم صبر کن تکلیفم معلوم شه(sm59)
ای جونم... یه مرتبه دیگه دور آهسته بگو (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
العفو العفو(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]