نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوفتت شه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوفتت شه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواجه ساعت 9 ..
Amir Tataloo, [۲۹.۰۶.۱۶ ۲۰:۰۹]
لس آنجلس هم يه تنه تركوندم هيچ ديوسى هيچ غلطى نكرد
Amir Tataloo, [۲۹.۰۶.۱۶ ۲۰:۱۰]
جام جهانى رو هم يه تنه ميگيرم بى شرفم اگه نگيرم
(sm2)
داشتم بتمن میدیدم 3 ساعته پاره شدم زبون روزه ..
نوه های فردین و خانواده ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
بخش دومش ؟ من تو ذوقم خورد یه جور مصنوعی میزنه (sm173)نقل قول:
این چه آهنگیه ..
مقوا ...
(sm50)خواجه به کجا میرود :|
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm118)
خواجه یه زمان گفته بود افتخاری از بس زیاد خونده صداش برا مردم تکراری شده و تاریخ مصرفش تموم شده من نمیخوام اونطور شم
واس من همونطور شده صداشو ترجیح میدم نشنوم تکراری
آهنگ جدید سیروانو زدم (sm118)
عجب پوستی زده
پلی شد
پوست (sm2)
موسیقی ما تازه زد (sm120)
شعرا ضعیفه ..
اهنگی که موسیقی ما زده 9 مگه اونی که سیروان خودش گذاشته 11 مگه
الان نمیتونم نظر بدم حسش نی ..
5 دقیقه س خب 11 مگ اصلیه ..
256 زده موسیقی ما
یعنی داغون شده موسیقی کشور اهنگا اصلا جذابیت نداره
این سبکای جدید نمی فهمن چیه از کجا اومده
فلاحی چی خونده ..
ترانه احسان خواجه امیری خوبه انگار
به کارا روزبه شبیه انگار
سینجول دیوث زر نزن
این چه وضعشه ناموسا.ترکی که اینجا این اشترم زده خرابه.هیچ مدیا پلیری باز نکرد جز کی ام.اون موزیک ما کونی 256 گذاشته بود.20 مگ حجم رفت سره این ترک.ولی دهنشو چی خونده کثافت.فقط باید باهاش بترکونی
عه عه عه دوباره دانلود کردم فکر کردم قبلی خراب دانلود شده.اینم بازم خراب بود.عامو درستش کنید حجممون حامله شد(sm2)
برو بابا پشمکنقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیرابی با تو نبودم با سینجول بودم چرا رضا نوشتم(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث اعظم (sm2)
تو کی خشی مشی نداشتیم قدیما(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سیروان 320 رو دانلود کن ببین سالمه یا نه
این سایت شاغالا همشون اون 9 مگی رو به عنوان 320 گذاشتن