سنگ تمام خیانت به هنر موسیقی!؟؟
آخه عزیز من آلبومی که به صورت cd به قیمت 15 تومان ارائه میشه اینم جای تقلب داره؟ خود سی دی تقلبی مگه چند درمیاد که سودی هم توش باشه!
نمایش نسخه قابل چاپ
سنگ تمام خیانت به هنر موسیقی!؟؟
آخه عزیز من آلبومی که به صورت cd به قیمت 15 تومان ارائه میشه اینم جای تقلب داره؟ خود سی دی تقلبی مگه چند درمیاد که سودی هم توش باشه!
ندانی آن دَم که بی تو هستم دلم چه آرد به سر من (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو هنرمند کورد زبان
به به (sm127)
هنوز این خسته از خود رو پا هاشه . . . (sm50)
(sm19)
خود - آ . . . (sm29)
فوتبال تماشا میکردین صابر جان؟ اینجا خیلی خلوته دلمون گرفت...(sm172)
(sm27)
ديگران را مسخره نكنيم
تهرانی ها را مسخره نکنیم
پایتخت یک کشور نقطه عطف فرهنگ کشور
در سطح بین الملل است
تمسخر تهران تمسخر ایران است .
کورد ها را مسخره نکنیم
در جنگ تحمیلی حتی زنان و دختران کورد از کشورت دفاع کردند.
اگر نبودند که کشورت الان دست عراق بود و ناموست دست بیگانه.
دیگر کوه و تفنگ و غیرت هم معنایی نداشت.
ترک ها را مسخره نکنیم
این ترک ها بودند در مقابل تهاجم قیام کردند
ترک ها بودند که اولین مدرسه را به پا کردند
و البته این ترک ها بودند که حمله ی مغولان را سر به نیست کردند
شیرازی ها را مسخره نکنیم
شیرازی که امپراطوری کورش اش شرق تا غرب جهان بود
صد و هفت کشور مستعمره داشت ،تنبل نیست
بیشترین تولید گندم و مرکبات
و البته رتبه یک کشاورزی در کشور،مختص استان فارس است .
لر ها را مسخره نکنیم
لر های کشور ما آریو برزن هایی بودن که در تاریخ نشان داده شده است و همیشه اهل قلم و عاشقی در عین سادگی بودند.
سادگی ملاک عقب افتادگی نیست
لرها آدم هایی هستند که فکر میکنن همه با آنها یا برادرند یا خواهر
خبر از کینه و نفرت بین ما ندارند .
مشهدی ها و قمی ها را مسخره نکنیم .
جدا از مردم متمدن و حق پرست ، آغوش شان برای میهمان باز است .
اصفهانی ها را مسخره نکنیم
شهرو قدمتی دارند پر از تاریخ و زیبایی
شمالی ها را مسخره نکنیم
زمانی که قهرمانان یک رنگ و پهلوانان کشورت در شمال باشند جایی برای تمسخر نمی ماند
جنوبی ها و عرب ها را مسخره نکنیم
با معرفت ترین مردمان کشورت جنوبی هستند.
آنها ۸ سال جنگ و ویرانی را تحمل کردند و جان و مال و ناموسشان توسط صدام جنایتکار تهدید شد و جانانه مقاومت کردند.
و البته هیچ شهری و مردم و قشری شایسته نیست بخاطر لبخند کنار دستیتان به سمت آنها انگشت تحقیر دراز کنی.
جهل و نادانی بشر بزرگترین نقطه تمسخر انسان است
نادان نباش.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثم جان اگه مسیرت به انقلاب خورد ببین آلبوم بیابان جنون حجت اشرف زاده پیدا میشه یا نه؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]@ سلام آلبوم شروع قصه از حمید خندان میخواستم؟1384(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام چند روز پیش رفتم چندتا سی دی فروشی متاسفانه داخل شهر ما نبود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلگرام داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آلبوم اگه اشتباه نکرده باشم واسه اواخر دهه 80 اما نمیدونم چرا سی دیش کمیاب (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
درسته هادی جان منم منظورم جلد اصلی هست که امیر آقا هم آلبومش رو قرار داده و در اختیار دارن هر کمکی که از دست برمیاد میکنم میدونم که در مقابل کارهاتون واقعا ناچیزه فدای همگی شما.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
سلام میثم آلبوم پاپ داخلشون هست؟(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دی وی دی رو از اندی دارم که شامل آهنگای ارمنیه
همون آلبوم orere seero
من که خوشم نمیاد ولی اگه چند نفر بخوان آپ میکنم حدود 4 گیگ میشه
من اصلا ریپ نمیکنم همونو کپی میکنم تو هاردنقل قول:
بعدشم ریپ دی وی دی مث سیدی صوتی نیست که بشه با آیتونز یا ez بهترین ریپ رو انجام بدی
نرم افزار خوبی سراغ ندارم یه مدت با چند تا کار کردم خوب نبود
هادی جان دی وی دی از جمشید نداری !؟
چرا دارم
اگه هر وقت وقت آزاد و اینترنت پرسرعت داشتی آپلودش کن (sm93)
دیوززززززززز چیا داری روو کن(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا گفتم که . (sm50)
3 - 4 تایی دارم
در به در همیشگی (sm50)
(sm50)
(sm138)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیرجان یه نگاهی به این آلبومها بنداز ببین کدوماشو ریپ بزنم
میلاد این روزگار اورجینال شرکتیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک میکردم غیر رسمی منشتر شده
میتانی ریپ کنی بزنی تو نرم افزار من ببینم دستت درد نکنه
(sm50)
مال من مثلا 320 ولی 128 فیکه کیفیتش تخمیه (sm59)
یادم میاد توی بازیهای بچگیام یه اسباببازی داشتم چند تا جایخالی از شکلهای ساده هندسی داشت که باید شکل مربوط هر جایخالی رو پیدا میکردی و میذاشتی سرجاش، قانون سادهای داشت خب هیچوقت یه دایره نمیتونست جای یه مثلث رو بگیره و هیچوقت یه مربع جای یه دایره رو پر نمیکرد.
همیشه پیشِخودم فکر میکردم این بازی خیلی مسخره و ساده هست؛ اما الان که بزرگ شدم فهمیدم اون بازی آسون نبوده.
توی بازیه زندگی هیچکس وهیچچیز نمیتونه جای یه ادمو پر کنه یا جای اون آدمو بگیره، توی بازیه زندگی جای خالی یا با همون آدمی که جاش خالیه پر میشه یا هم خالی میمونه... اینکه سعی کنی آدمی رو به زور جا بدی سر جای یه آدم دیگه اشتباهه!
از عواقبش خراب کردن بازیه، شکسته شدن اون شکلی که به زور سعی میکنی باهاش اون جای خالی رو پر کنی شکسته شدن اون آدم، بیشتر آسیب دیدن اون جای خالی، خب کدوم بچه ای هست که از خراب شدن بازیش ناراحت نشه؟ کدوم آدمی هست که از خراب شدن بازی زندگیش غمگین نشه؟
پس هیچ راهی برای پر کردن یه جای خالی نیست تنها اتفاقی که براش میوفته اینه که بی اهمیت میشه نه اینکه پر شه!! تنها راهش اینه که زمان بگذره بزرگ شیم. الان کدوممون اهمیت میده من یا تو که توی یه بازیه بچگونه یه مربع یا مثلث یا دایره سر جاش نیست؟
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از اون شبهای مهتابی میخوام (sm50)
دلم از خاطره های بد جدا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]