تو بیا ما خودمون لوس میکنیمت (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم بیا مشخص میشه (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو بیا ما خودمون لوس میکنیمت (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم بیا مشخص میشه (sm59)
فردا اول وقت اینجا باشیا...(sm142) لباس گرمم بیار امروز تمام وقت بارون بوده مثکه هنوزم داره میباره (sm134)نقل قول:
همش تقصیر صابر هس ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولش که من میومدم اینجا یادمه صابر شوهر عمت بود ....(sm142)
نمیدونم ییهو چی شد من شدم شوهر عمت ؟؟؟؟؟(sm120)
رسیدنم بخیر (sm42) چقدر جک گفتید دم همه ـتون داغ (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون شکلک رو من کجا استفاده کردم نوید؟[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هر جفت ـتونو دوست دارم باهم بیاید به عمه ـم حق انتخاب بدید (sm19)(sm120)نقل قول:
حالا بازم سعیت بر این باشه که انتخابت صابر باشه(sm120)نقل قول:
پیشاپیش ازت ممنونم(sm10)
نقل قول:
اره خیلی (sm70)
وقتی نقل میگیری میبینی توی ابر نوشته "نوشته اصلی توسط..." جلوش یه فلش آبی ـه... روی اون که کلیک کنی میری سر همون پستی که ازش نقل گرفتی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو ببین کدوم پستت بود...(sm132)
انقدر از عمه من گریزونی؟ (sm142)نقل قول:
تو نمیخوای بگی متولد چه ماهی هستی؟ (sm19) در تصمیم گیری تاثیر داره (sm59)