من نمیدونم چرا کی ام میخونتش بقیه نمیخونه.فکر کنم تگش ریده فایلو خراب کرده.کاورم نشون نمیده
نمایش نسخه قابل چاپ
من نمیدونم چرا کی ام میخونتش بقیه نمیخونه.فکر کنم تگش ریده فایلو خراب کرده.کاورم نشون نمیده
یگانه کثافت کاراش بیسته.صداشم خوبه ها ولی کاشکی (ش) رو اینقدر با شدت نمیگفت(sm2)(sm2)
NO ONE (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من وینمپ ندارم ایتیونز باز نکرد مدیا باز نکرد فقط کی ام باز کرد.3 بارم دانلود کردم
زر نزن کنجکاو شدم.کیستی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بتمن رو سریال میکردن بهتر بود ! میشد 4 قسمت (sm2)
نیم ساعته اومده چقدر زر زدی دیوثنقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
MansourFriends بودم قبلا (sm2)
رفتم از سایت سیروان دانلود کنم 12.05 بود.اینی که گذاشته بودی 11.88 بود
عهههههههههه تو همونی که چندتا بودید با یه اکانت؟ الان باهاشون کات کردی اکانت تکی زدی؟(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آی گل لاله تو رو داشتن یه خیاله (sm70)
بمیر دیوث (sm2)نقل قول:
توی فکرم شب و روز صد تا سواله (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا اول زد تلگرامش من گرفتم مشکلیم نداره
200 کیلوبایت کیفیتش بهتره؟ عقل داری؟ میگم فایلش سالمه
میگما.تو اسمت ویدا نیست؟ مثه سیریش میمونه اونم هی دیوث تو دهنشه اخرشم یه جا بد میرینم بهش(sm2)(sm2)نقل قول:
جواب ک.ونی جماعت نمیدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا حالم خوش نیست امروزم بازار کساد کساد بود 100تومن فروش نداشتم اعصاب واسم نمونده یک بیستم فروش دیروزم هم نبود(sm3)
تو این 2 هفته واسه چهارمین باره(sm102)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون 2 تا که کاور نداره ازینجا گرفتم وطی موزیک ما اخری هم سایت خودش.
کونه لقه ترافیک 200 مگم میذاشتم پاش تا سالمشو دانلود کنم از بس خوبه
ینی دیروز 2 ملیون فروش داشتی کیثافت(sm90)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54) چی زدی هزیون میگی (sm70)نقل قول:
خستم از کلامِ قصار و راویانی که قصد میکنند در شفای حال من
تاریکم... (sm50)
چقدر زر میزنی 5 دیقه اومدی 5 صفحه رفتی جلو خودت تنهایی زر نزن (sm2)نقل قول:
خوبی خطر دیوث ؟ (sm23)(sm222)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این 2 شکلک تو امضا رو بزن تو اصلیا درخواست زیاده خیلی خوبه (sm222) (sm23)
هی دیوث دیوث کردی یاده اون سیریش افتادم(sm2)نقل قول:
فوضولی؟(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیروان لامصب اصن کیفیت کاراش بین المللیه.الان همین ترک میرزه به کله البومه یکی از دوستان که من نمیخوام اینجا اسمشو ببرم دعوا میشه(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(s m2)(sm2)(sm2)
پس بازم دلته که بگم بیا بخورش (sm2)(sm222) خودت دوست داری دیگه (sm2)نقل قول:
ثبت نام کردی ؟ فک کنم اونجا 70 تومن باشه ها سریع برو بگیر واقعانقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو خط لازم میشه (sm127)
میخواستم بگم میکونمت دیدم زشته جلو مهمانانه محترم.با ادبانشو میگم:نقل قول:
مینمایمت(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
تو که گفتی دیوث (sm2)(sm2)نقل قول:
به نکته مهمی اشاره کردی(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
ولی گاف ندادم.میخواستم هم حرفمو زده باشم هم مهمانانه محترم و گشاد که ثبت نام نمیکنن بگن به به عجب پسره باتربیتیه(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
ریدی کلا امشب فک کنم زیاد مست کردی (sm2)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
نه بابا اهله مست کردن و اینا نیستم این ترکه خفن بهم حال داده
پستای قبلیتو نخوندم دقت نکردم بفرست بیاد لینکنقل قول:
2 میلیون که چیزی نیست روزی هست 18 تا 20 میلیون فروش دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گمشو صفحه اصلی.سیروان خسروی(sm2)نقل قول:
(sm3)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونوقت آهنگ شرمساری رو هم گوش میدی یکم کمک کن به ایتام بی بضاعت(sm74)نقل قول: