نصف این دختر پسرایی که میرن نمایشگاه کتاب رو هم بچلونیشون ازشون یه صفحه کلیله دمنه هم نمیتونی دربیاری
نمایش نسخه قابل چاپ
نصف این دختر پسرایی که میرن نمایشگاه کتاب رو هم بچلونیشون ازشون یه صفحه کلیله دمنه هم نمیتونی دربیاری
خدایــــــــــی !! اینا باهم فیت دادن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای گلبم(sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جلوه گاه رخ او دیده ی من تنها نیست
(sm81)
عکس مراسم عقد زوج همجنسگرای ایرانی (sm70)(sm30)(sm30)
عاقد بعد از خوندن خطبه چی گفته؟ زوجین برین ک...ون هم بزارین؟ (sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازدواج همجنسگرایی میکنن با خطبه ی عقد اسلامی و قرآن سر سفره عقد..لابد ماه عسلم میخوان برن مشهد
به به...چاره اش یه ادیت edit کوچولو..با تمام احترام به خواننده مردمی آرمین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بجای صدای ارمین اهنگ لوسی رو بذارنقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+منوچهرم
-جانم کامبیزم
+میشه فردا نریم خونه مامانت اینا؟
_چرا عزیزم؟
+آخه اون خواهر ایکبیریت هی بهم میگه چاق شدی.
مکالمه زوج گ.ی ایرانی در منزل
البته ازدواجای همجنسگرایی قشنگیای خودشم داره.با هم میرن باشگاه شوهره زیر پرس سینه میمونه همسره کمکش میکنه هالترو میده بالا میگه یاعلی
یوسف جون ، تو منو دوست داری دیگه؟
-اره جمشید جونم فقط تو رو
یعنی غیر من به مرد دیگه نگا نمی کنی دیگه؟
-:|عجب وضع مزخرفیه
-عزیزم چی تنته؟
+تیشرت و شلوار کردی
-جوووون
(مکاتبات زوج همجنسگرا در دروران دوسپری)
من تنها مشکلم با همجنسگرایی اینه که اگه مد بشه، نسل بشر منقرض میشه. بخدا من فقط نگران بقای نسل بشرم. از غصه شبها خوابم نمیبره.
آ ننه تِ قِربون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tttt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیخ کجایی ؟
خوش به حالت... همونجا بمون از جوونیت لذت ببر (sm127)(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت که تو غروبا نارنجی میشه دنیا دنیام سیاه میشه
دست خودم فقط باز مرهم رو زخم اشک رو گونه هام میشه
دنیام سیاه میشه
قبل از اینکه چادر شب وا بشه
میگردم تا گمشدم پیدا بشه
میدونم اون صورتمو یادشه
میدونه دلخورم خیلی ازش پُرمحتماً اونم یه جایی منتظره
عادت نداشت یهو بی خبر بره
حال اونم از من الان بدتره
درگیره درد اون ، روزای آخرههرکی و دیدم پرسیدم عشق منو دیده یا نه
پایان این گریه رسیده یا نه
پیداشو یه آره بگو تو یا نه بگو به من
دلواپس میشم تو پیشم نیستی و دلم آشوبه
مشتاشو رو دیوار شب میکوبه
پیداشو حالت بگو خوبه تنها پناه من
حرفی به من بزن دنیارو زیر پاهام میذارمو هنوزم پیدات نمیکنم
رسوا شدم عزیزم میگم تو خوبی و باز رسوات نمیکنم ، پیدات نمیکنم
فکرمیکردم تو شبیه خودمی
اما هر وقت میرسم یه قدمی
زودتر رفتی فکرکردم عاشقمی
این فکرا اشتباست ، چشمای تو کجاست
هیچی اونجور که فکرمیکردم نبود
پاک شد جا پات جلو چشمام خیلی زود
این حد دوری حق عشقمون نبود
مفرور بی هواست چشمای تو کجاستهرکی و دیدم پرسیدم عشق منو دیده یا نه
پایان این گریه رسیده یا نه
پیداشو یه آره بگو تو یا نه بگو به من
دلواپس میشم تو پیشم نیستی و دلم آشوبه
مشتاشو رو دیوار شب میکوبه
پیداشو حالت بگو خوبه تنها پناه من
حرفی به من بزن
آره اگه داشت میومد تو رو ادب میکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط sssaaaddd2010 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودمون تاپیک رو ساختیم دوست داریم چت کنیم گوه خوریشم به هیشکی نیومده مخصوصا تو که اسمت رو توی لایکا نمیبینم
هـــــــررررری...
حرف منم همین بود فقط با هرکس با فن بیان خودش حرف میزنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط sssaaaddd2010 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عقب افتاده
فکر کردم جدی پیراناس (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دایورت کن دادا... پاسخشونم من میدم (sm19)
شما هم میگید آلوچه؟ (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلادم (sm46) باز همه خوابن جز من و تو...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید بخواب (sm2)
(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
تو فکر شرتتم خوابم نمیبره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشتبی منتظری منم سراغتو بگیرم؟ د بنمای رخ دیگه قرار نبود شب جومه بیرون خونه بخوابیا (sm142)
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم عمریکن عسنایپر بیبینبم (sm27)
حسینم (sm127) میلادم (sm127) شبتون بخیر عزیزان من (sm134)(sm134)
معلومه زیاد به شیخ فکر میکنی(sm2)نقل قول:
همه خفتند و من دلشده را خواب نبرد
همه شب ديده من بر فلک استاره شمرد
خوابم از ديده چنان رفت که هرگز نايد
خواب من زهر فراق تو بنوشيد و بمرد
چه شود گر ز ملاقات دوايي سازي
خسته اي را که دل و ديده به دست تو سپرد
نه به يک بار نشايد در احسان بستن
صافي ار مي ندهي کم ز يکي جرعه درد
همه انواع خوشي حق به يکي حجره نهاد
هيچ کس بي تو در آن حجره ره راست نبرد
گر شدم خاک ره عشق مرا خرد مبين
آنک کوبد در وصل تو کجا باشد خرد
آستينم ز گهرهاي نهاني پر دار
آستيني که بسي اشک از اين ديده سترد
شحنه عشق چو افشرد کسي را شب تار
ماهت اندر بر سيمينش به رحمت بفشرد
دل آواره اگر از کرمت بازآيد
قصه شب بود و قرص مه و اشتر و کرد
اين جمادات ز آغاز نه آبي بودند
سرد سيرست جهان آمد و يک يک بفسرد
خون ما در تن ما آب حياتست و خوش است
چون برون آيد از جاي ببينش همه ارد
مفسران آب سخن را و از آن چشمه ميار
تا وي اطلس بود آن سوي و در اين جانب برد
می گویم: روز بخیر
پیرمرد در پاسخم می گوید : عاقبت بخیر
به وجد می آیم از پاسخش ،
چه دعایی!!!
من برای او خیری می خواهم به کوتاهی یک روز
او برای من خیری می خواهد به بلندای یک سرنوشت
شب خوش عسل(sm127)(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
(sm30)(sm2)نقل قول:
دهنت سرویس.
ساعت 2:40 شب نمیتونم جلو خندمو بگیرم. (sm2)(sm2)
(sm50)
از منم میتونی استفاده ی مفید کنی. (sm50)(sm120)نقل قول:
(sm127)نقل قول:
(sm50)(sm172)نقل قول:
یه چی نوشتم ولی منشوریش زیاد شد پاک کردم... (sm2)(sm50)نقل قول:
همین جواب دوستان بسته مخصوصا یکی مونده به آخر (sm127)
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm111)(sm93)(sm127)(sm19)(sm134)(sm174)(sm10)(sm1 76)(sm50)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tttt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به نمایندگی از خودم هیچ مشکلی ندارم، هر چقد میخوای از این جک ها بزار (sm120)نقل قول:
این چرا اینجوری شد؟! (sm54)(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد پیر شده! (sm74)
(sm184)نقل قول: