صدا که مرهم فریاد بود زخم مرا.. (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
صدا که مرهم فریاد بود زخم مرا.. (sm50)
هم اکنون فیلم ماگنولیا و اتوپیا با بازی چکامه چمن ماه و بهارک صالح نیا و .......
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا همیشه موندن وقتی که هیچی موندنی نیست . . . (sm50)
تو غلط کردی (sm2)
چشم الان بررسیش میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی قرار بود نهنگ عنبر ۲ امروز بیاد قضیه ش چیه ؟؟؟؟
آره قرار بود بیاد گفتن ماه صفره به احترام این ایام بعد از ماه صفر میاد (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1360 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی حال نمی ده حتی دختر(sm172)
اگه این افسردگی نیس پس چیه(sm50)
هادی اینو نگاه کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجید اعلام کرد دگه با آقای نجفی همکاری نمی کنم(sm25)
(sm50)
(sm50)
ایول دمت گرم آپش کن دستت درد نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینی میتانی امشب بذاری برام دانلودش کنم
- (sm2)
(sm2) (sm151)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردم تو رو نزدیک می خوان تا به کثافت بکشن . . . (sm50)
آبادان نگو پاریس بگو عروس توی دنیا بگو
آبادان نگو پاریس بگو عروس توی دنیا بگو
پتروشیمی با عظمتش با کارگرای زحمتکشش
شرکت نفت با صنعتش با کشتیهای نفتکشش
به شهر آبادان میرم به دیدن خوبان میرم
سوار قایقی میشم به ساحل کارون میرم
لای لای لای لای
لای لای لای لای
نه نه نه نه
ما ولت نمیکنم
نه نه نه نه
ما ولت نمیکنم
قد یارم بلنده شیرینه مثه قنده
قد یارم بلنده شیرینه مثه قنده
(sm51)
هادی جان خدایی جمعه ریپش میکنم میدمش به امیرنقل قول:
خدایی خیلی این چند وقت درگیر بودم (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخ گفت من از تو اسمون ابی میخوامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گفتم (sm2)
به روی چشم جمعه انشالله هردو آلبوم برای امیر ارسال میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm50)
باهمین فرمون برو جلو(sm19)نقل قول:
سهتد برار کویا ایسایی(sm19)
یه زن هم نه داریم بهش " نگاهِ خریدارانه " بندازیم . . . (sm172)
(sm27)
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
امروز یکی از زیباترین حالات چتی عمرم رو سپری کردم ...
یه دلِ سیر مامانمو دیدم ...
(sm118)
دلم میخواد برم یه جای بلند انقدر داد بزنم که یه ذره خالی بشه این دل شکسته :)
اسمش آدم است اما تو باور نکن گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید..
همه میرن ی جای بلند خودشون پرت میکنن پایین (sm2)
آدم یه روز به جایی میرسه که دلش میخواد همش بخوابه ،خواب خیلی خوبه واسه همه نداشتنا
(sm27)
(sm121)
(sm28)
(sm27)