تازه 950 ddr 3 باس باشه اگه قدیمی باشه GDDR5 هم تازه نیس .. (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
تازه 950 ddr 3 باس باشه اگه قدیمی باشه GDDR5 هم تازه نیس .. (sm59)
Dascha Polanco (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم سندو سال منم هس (sm25) فقط 9 روز ازش بزرگترم (sm120) آقا نبینم کسی چپ بهش نگاه کنه من رو هم سندو سالای خودم حساسم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و در آخر : من امشب کجا بخوابم ؟ (sm2)
(sm39) چشاتو درویش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد امین (sm19)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه مصاحبه ی موسیقی ما درست باشه امروز, فردا باید مستر نهایی رو محسن تحویل شرکت پخش داده باشه ! از شنبه یا یکشنه هم باید خبر های جدید رو بدن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک ویدئو منصور - جنون بزودی ...نقل قول:
کارگردان : مهران راوی (sm3) ( لقب دیوث کاملاً برازنده ی این آدمه )
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]آقا ما اینو نخوایم باید کی رو ببینیم.(sm98)