وجدان نمونده واست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
وجدان نمونده واست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خيلي بي وجدانم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از فردا بیل و کلنگ بردار(sm120)نقل قول:
ميخوام ساعت خوابمو زياد كنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه از بی وجدانی میگذره میشه گش ...(sm120)نقل قول:
حاشیههای جلسه علنی صبح امروز مجلس(sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس ساپورتپوشان در مجلس/ «ظاهراً نمایندگان به وجد آمدند!»(sm120)
(sm25) از دست عزيزان چه بگويم گله اي نيستنقل قول:
گر هم گله اي هست دگر حوصله اي نيست
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارلوس کیروش: عاشق ماندن در ایران بودم ولی اجازه ندادند.
سرمربی تیم ملی ایران به خبرنگاران گفت: در 10 ماه گذشته که صعودمان به جام جهانی قطعی شد، با کارها و رفتارهایم بارها ابراز کردم که ماندن در ایران برایم افتخار است و دوست دارم در خدمت ایران باشم. اما متاسفانه در این مدت برخی با من بازی کردند. عاشق ماندن در ایران بودم ولی برخی اجازه ندادند. وقتی برای خداحافظی به ایران بیایم، خواهم گفت که این افراد چه کسانی بودند. اکنون فقط روی بازی با بوسنی تمرکز میکنم
پروانه ها (sm50)