(sm166)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm166)
قلعه نویی: آقایان بدون اجازه من منتظری رو ترانسفر کردن و سر موضوع شخصی جباری را فراری دادن.(sm2)
فتل: مگه همه تیمها جباری دارن که مقام آوردن؟ پارسال با 7 ملی پوش بین 4 مدعی تیم رو پنجم کردیامسال هم با این ملی پوش به پرسپولیس باختی.
قلعه نویی: مگه زمان شما تیم نهم و سیزدهم نشد؟ زمانی که من با استقلال دسته 3 بودم شما کجا بودی؟
ولی خدایی از قلعه نویی راضی ام. هر دفعه این ماجرای دسته 3 رو خیلی با اقتدار یادآوری میکنه(sm2)
مصاحبه های احتمالی بعدی:(sm2)
حاج فتل : امیر فوقش جریمشو میدی؟ با کبوتر لیست فرستادین آسیا؟
قلعه نویی : حاجی؟ چن دقیقه چن نفره؟
دکتر فتل: خب دلبندم، خودتم که ده نفره خوردی بازم!
قلعه نویی: با جک تری دی میبری؟ قداست ها رو حفظ کنیم
دکتر فتل : اون موقع که 6 تایی شدیم کجا بودی؟
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فخري جون نظر منم همينه كه (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176) متاسفم برات واقعا
(sm2)جان ِ فخرینقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سری کاموا رفتم برا بافتنی گرفتیم مینا جون (sm120) آخه میدونه چیه خواهر ، وقت نمیکنم که ( صدای نازک و پُر عشوه ) (sm2) میخوام یه شال ببافم ، یه کلاه (sm2) ولی کیه که قدر بدونه خواهر (sm120) شوهرم که همش سر ِ کاره ذلیل مُرده (sm2) همش هم میاد خونه میشینه پای فوتبال و تی وی (sm120) ایش ایش (sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]كودكي من در بندرعباس گذشت.در همسايگي دريا.تو شباي شرجي و روزاي داغش.تو هياهوي بازار ماهي فروشا و لنج سواري جمعه ها به سمت قشم.تو عطر گلاي كاغذي و گارزنگي گسش.خوب بود بندر و بعد خوبتر شد با ناصر عبداللهي.من بچه سيد كامل بودم و همسايه نه چندان دور ناصر.با هم كار كرديم:بوي شرجي،بهانه، صداي پا و ...حالا يه بندري ناب ديگه به ياد ناصر آلبوم داده."فقط گوش كن".رضا جان من فقط گوش كردم و لذت بردم.فقط گوش كردم و حالم خوب شد.ممنون كه منو برگردوندي به سيد كامل،دوهزار و پانصد دستگاه،بازار ماهي فروشا،بندر،بندر،بندر
رضا صادقي رو فقط گوش كن...
(sm98)
داش مَلی میخواد منو تور کنه (sm2)(sm2)
هی بهش میگم شوهر دارم ، هی میگه فخری فخری (sm2)(sm2)
تایپیک فخر فروش لینک بدید
لینک چی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی ولش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرکی نفهمه فکر می کنه دارن از چه اتفاق مهمی فیلم میگیرن ! (sm2)
(sm27)
گزارشگره تبریز کم مونده خودشو پاره کنه (sm70)
این راه کج میرسه به مقصد (sm50)
من يقين دارم كه در رگ هاي من خون رسولي يا امامي نيست.
نيز خون هيچ خان پادشاهي نيست ...(sm50)
ای فخر فروشششششش
فخر ِ تو رو شده برام
به زودی ...(sm120)
اندی چی شده(sm59)منتشر شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استقبال کمه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سالها طول میکشه (sm120)
مگه من اعتبار موسیقیایی خودم رو از سر ِ راه آوردم (sm120) باید یک کار فاخر تولید و روانه مارکت جهانی بشه(sm120)
نیما مسیحا دیوانه شده ؟ (sm120)
مثه اینکه قید مجوز رو زده (sm120)
(sm50)
دوستان
با افتخار به اطلاعتون میرسونم که همزمان در حال کار بروی آهنگ دیگری هستم به نام " فخر فروش " که در سالهای آینده تقدیمتان خواهد شد
دوستدار شما
اسی فخر فروش ( دامت برکاته )
خدا میدونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Namjoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی صبرانه منتظریم (sm50)(sm88)نقل قول:
باش تا صبح دولتت بدمد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کار در افق چشم انداز ِ برنامه هزارم توسعه گنجانده شده(sm120)
افق دید من 1400 رو میبینه(sm120)
من مطمئنم این کار فاخر ارزش صبرو داره استاد (sm120)نقل قول:
فریمن (sm118)
« [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] | [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] » (sm2)
(sm13)
کاری کردی بالاخره ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتظرم زنگ بزنه (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عه ! مگه دادی نامه رو ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم نامه و هم یه کادو رفت تو پاچم (sm25) (sm120)نقل قول:
واسه کادو هم شده میزنگه دیگه (sm59)نقل قول:
کی دادی نامه رو ؟
خراب کردی (sm25)نقل قول:
این همه واست تایپ کردم تو پخ
دیشب (sm172)نقل قول:
روشت یکم زمان بر بود واسه همین گفتم یکم کوییکلی عمل کنم (sm2)نقل قول: