نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزن اوکی کرده که دیروز خبرشو داد ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزن اوکی کرده که دیروز خبرشو داد ..
فقط احمقی مثه پرز میتونه دی ماریا رو بفروشه اینو بیاره (sm3) داشت نابود میشد تو منچستر (sm74) اونموقع هم به رئالی های خدابیامرز این تاپیک گفتم خامس بازیکن نمیشه براتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول چقدر ور میزنی تو ببند اون حلقتو
خب پس از شنبه یا یک شنبه پوسترش میاد (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استادِمنِه دوس داره (sm150)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا.بخدا هرچی رئالی میدیدم اینو میگفتم بش.اسکل جو جام جهانی و تبلیغاتش گرفتتش اینو گرفت حالا دست از سرمون برنمیداره.(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرز فقط به فکر تبلیغات و فروش پیراهنه ! دی ماریا هم قربانی قیافش شد (sm74) دیوانه ی استیلشم (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عععع تو دیوث اون دفه چی پرسیدی بلوکت کردم دیگه یادم رف خبرت کنم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث شماره کارت دیگه بت میدم اون 20 تومنو بریز پول ندارم وحشینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث سود میکشی روش 20 تومن از کجات اومد ..