احتمالا رفت تو جرگه کنسل شده ها
نمایش نسخه قابل چاپ
احتمالا رفت تو جرگه کنسل شده ها
کنسل شد،...!؟(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا خیالتون راحت کنسل نشده و ویدئوش هم بزودی پخش میشه
کنسل نشده(sm19)
(sm19)
نه نشده ویدئوش هم حداکثر تا دوهفته دیگه میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو برات... من چی بودم...(sm127)
لامصب مثل این تنظیم تو موزیک ایران وجود نداره!! چی کرده(sm178)
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیالی نیست اهنگی بود که به قدری قوی بود که حتی نتونستن ازش کپی کنن
امروز شبکه رادیو جوان دوسه تا از کپی کاریای استاد احمدوند را نشون داد(sm120)
خب ب سلامتی تیزر ویدئو هم.پخش شد(sm118)
مطمئنی مال دور شدی هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله خودش آخرش نوشته دورشدینقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آنپلاگد...(sm55)
فقط من ب ی چیزی شک کردم...اگه خودش تنظیم کرده پس چرا میلاد هاشمی را تگ کرده؟
احتمالا تنظیم میلاد هاشمیه
یعنی از سازها تقریبا زنده استفاده شده فکر کنمنقل قول:
اگه تگ نمیکرد میلاد رو حتما میگفتم تنظیم خودشه چون نوازنده ها هم عضو گروه خودشن
حالا باید منتظر بمونیم
نه تنظیم خودشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارگردان آقای ایمنی(sm120)
از کی پرسیدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همون طرف ک اولین بار خبرشو دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم درست گفته باشه وگرنه بد ضدحالی میخوریم الکی دلمونو خوش کردیمنقل قول:
میلاد هاشمی تیزرو گذاشت استوری
نه تا حالا ک هر خبری داده درست بوده.مطمئنم اینم درستهنقل قول:
آره میدونم منظور ساز زندهاست... سر این شک دارم که به نظر نباید تنظیم خاص و پیچیدهای بشنویم با این اوصاف! با گیتار و کاخُن میشه راحت درش آورد (sm54)نقل قول:
باید دید واقعا تنظیم خودشه یا نه، با اینکه گفتن تنظیم خودشه :/
ورداشت انگاری (sm51)نقل قول:
تاجایی که من میدونم انپلاگد یعنی همون تنظیم قبلی با سازهای زنده مث روز سرد. اینجوری باشه چیز خیلی متفاوتی نمیشنویم
اره متفاوت نیست از لحاظ ساختارنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشکال نداره لنگه کفش کهنه در بیابان غنیمت است...نقل قول:
فکر کنم اوایل هفته دیگه پخش بشه
انگار حرف از یکشنبه بودنقل قول:
فربدجان بعد از چندوقت اولین باره ک میبینم پیگیر پخش آهنگ شادمهر شدی(sm127)نقل قول:
اره نه فقط من مطمئن باش شادمهر بر میگشت به خودش با همه شبکه های اجتماعی اینجا بازم شلوغ میشدنقل قول:
الان اگه کار خودش باشه من اصلا دتبال ضعیف و قوی نیستم تو بگو اصلا ضعیف، مهم اینه کار خودشه و ما طرفدار خودشیم چه کار ضعیف چه قوی
بله با حرفت کاملا موافقم(sm127)نقل قول:
ساز زنده و صدای ضبط شده استودیویی
بالاخره چشممون به تنظیم شادمهر نمایان شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قصد نداشتم دیگه کامنتی بذارم فقط خواستم اطلاع بدم
چیزی به شروع فصل دوباره ی شادمهر نمونده تعدادی کار توسط شادمهر آهنگسازی و تنظیم شده
که اگه مشکلی پیش نیاد زمستون شاهد پخش اولین ساخته و تنظیم شادمهر به همراه موزیک ویدیو خواهیم بود
دمت گرم بدجور خوشحالم کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا کامنت نزاری مگه چی شده؟
داداش واسه چی کامنت نذاری؟؟ مگه کسی حرفی زده؟؟ مرسی از خبر خوبتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]