الان من اهنگ شهریارو از کجا بگیرم چرا نزدن هیجا
نمایش نسخه قابل چاپ
الان من اهنگ شهریارو از کجا بگیرم چرا نزدن هیجا
من دیروز خیلی گفتم ولی کسی جواب خوبی هامونو نداد (sm2) عیدت مبارک (sm19) (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدیو جدید otep
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل می خورد و
دیده برون می ریزد ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون عید توام مبارک عزیزم(sm19) کوتاه است دیگر... الی پسند (sm120)نقل قول:
رادیو جوات همشو داره حتمنی
اکبر یه فیلم ژانر توام اومد من ندیدم ولی میلاد میگه مث بلو نیس مفهومیه ! (sm2)
عید تویی زجه مزن سور بیاور
بر دل این مرده دلان شور بیاور ... (sm118)
هیچی بلو نمی شه (البته قهوه ایه بیتر بود(sm59)) در ضمن نمودی مارو با این ژانر(sm2)نقل قول: