- (sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm178)
بهروز . ناصر .. وحدت .. اینانقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامی جان من از یوتیوب نمیتونم دانلود کنم ولی میتونم نگاه کنم الان یه ذره پلی کردم کیفیت خوب بود برام ولی من میخوام دی وی دی شو داشته باشم
روی دستگاه پلیر ببینم تو خونه ...
چرا نمیتونی یه کریو بگیر با سرعت عالی میشه دان کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاران زبون "نیش داری" داری . همش نیش میزنی (sm98)(sm25)
کریو قطعه برام ... اگرم میشد بازم نمیگرفتم گفتم که میخوام تو پلیر نگاه کنم کیفیتشم میخوام ازین بهتر باشه حساسم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسم الله بکن برو فیلمارو جدا کن اصن روزی 3 تا بزن نوکرتم (sm50)
(sm27)
اولا چه نیشی زدم (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیومن دارم تایپ میکنم زبون کجا بود
آره خب دی وی دی شو داشته باشی که صد البته بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موندم این یاران از کجا دی وی دی این فیلما رو گیر اورده (sm29) والا منم عاشق فیلمای قدیمیم . یاران وقتی واسه هادی زدی بعد باید واسه منم بزنیا (sm50)
خب هادی جون دانلود از یوتیوب که کاری نداره بت میگم دسته جمعی میتونی دانلود کنی . واست شات میذارم
بابا من ندارم این گیر داده میگه تو دارینقل قول:
شوخی میکنم ببین گاهی وقتا تو کامنتات یه فحشای بدی میدی مثل حیوون گاو نگو اینا رونقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب تایپم خودش یه زبونه دیگه حرفای زبونتو اینجا تایپ میکنی