از بچه ها کسی کنسرت رو نداره ما تا اون روز می میریم (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
از بچه ها کسی کنسرت رو نداره ما تا اون روز می میریم (sm81)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمید انصافا یه سوالی ازت دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا همیشه میای اسکرین شات خالی میذاری ؟ (sm2)
چه کنم حالا اگه لینکم بذارم کسی دانلود نمی کنه(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها آخه یکی بود امیر میدونه . منم فک کردم توام میخوای اونجوری بکنی .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه اوسگلی هم بود میامد 2 سال پیش اسکرین شات معین خالی میذاشت توی تاپیک ویدئو دی وی دی
مثلا میخواست بگه نگاه کنین چی دارم نمیذاشت که منم میگفتم به تخمم امیر پاک میکرد (sm120)
خب باید بزاری تو تاپیک کنسرت هستن بعضیا که دانلود کنن اونجا یا بخوان ازت که آپلود کنی ..
اون کنسرت ابی هم باور کن الان دیدم که لینک گذاشتی دانلودش مکنم آخرشب . (sm19)
بهزاد گفته فردا رو یوتوب میرهنقل قول:
منم یادمه که چه کسی رو میگی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سعی می کنم هرچی عکس میذارم لینکش رو هم بذارم
فقط بعضی وقتا این حجم نت نمیذاره
خدا کنه من که نتونستم ببینمش الانم پشیمونم که چرا ضبطش نکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط fard_knotwise [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)