بلی (sm50) کلا آلبوم اولش خیلی خوب بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بلی (sm50) کلا آلبوم اولش خیلی خوب بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلی که به من ندادی لاشی (sm81)
با هيچ،
هيچ کاري نميشود کرد . . .(sm50)
تقصیر خودته خو تکبر ورزیدن تا به کی ؟ (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکبر؟ غرور؟!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خجالت میکشیدم بابا (sm81)
این چیزا همش گذریه
اول راهته فکر میکنی هر کی هر کی ...
بعدا میفهمی منظورمو (sm50)
پس توام از جرگه ی خودمانی (sm81) بهت نمیاد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با منی؟نقل قول:
ها من بدبختم (sm81) ولی میدونی داستان چیه؟ طرف برگشته میگه تو خیلی خودتو میگیره فکر میکنی خدایی خیلی مغروری (sm81) بیشعور من نجیبم مغرور کجا بود (sm81)نقل قول:
yeah(sm50)نقل قول: