روزهای که میتوانستم وللللللللی نمیدانستم (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
روزهای که میتوانستم وللللللللی نمیدانستم (sm74)
چرا یهو حاشا میکنی حتما" یه چیزی ازت دیده که میگه داری فیلما رو . یا خودت خودتو لو دادی. از غیب که نمیگه دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگاه کن چقدر دیوثه ... پس اون عمه من بود اسکرین میداد و لیست نوشت تو 5 تا کاغذ 9 مله پیش گفت تو هفته جدید برات میزنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خجالت بکش
اینقدر گفت داری من خودمم باورم شده که دارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کو نشون بده اگه راست میگی(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاغذارو بزارم اینجا ؟ اگه پیداش کردم ؟!نقل قول:
هادی این رایت بکن نیست که نیست . یک ساعته اب گذاشتیم روش لامصب جوش نمیاد که نمیاد . بی فایدس . بیا خودم همونا رو که گفتم اوکی میکنم برات بریز تو فلش ببین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا منم میزنی رو دی وی دی
هادی برو توو سایت فایل گیر ثبت نام کن بعد 3000 تومان حسابتو شارژمیکنی 10 گیگ میتونی ویدیو از یوتیوب مستقیم کنی دسته جمعی دانلود کنی . خودم این فیلم ها رو همینجوری دانلود کردم . والا کیفیتشونم خوبه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]