یا خدا عجب آلبومِ پست راکی (sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
یا خدا عجب آلبومِ پست راکی (sm54)
ممر اینو برات آپ کنم بزنی
The DayDream - Constantine Blue
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm171)
If you're gonna let me down, let me down gently
Don't pretend that you don't want me
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها سلام
میخوام نظرات اعضا رو درباره این آلبوم بدونم میشه حدودی شماره پست ها رو بگید
فکر کنم از اعضا بخوای دوباره نظرشون رو بگن راحت تر باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر چقد آلبوم گوش میده دیوس .. :l
خلاصه نظر اعضا :
رضا آرین : کوشان ریده
میلاد : مقوا ماقبل موسیقی
سینجول : شی شی ؟
ممر : نوازندگی بی نظیره (sm50)
الی : نیکولم 40 سالش شد وااای (sm81)
من : هی شرمساری شرمساری شرمساری (sm81)
امیر : خطر بن نزدیک است
مهدی خطر : خاک بر سرش ریده یه ترنس نداشت
نظر من کو؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25) تورو یادم نمیاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل بدون تعصب خوب بود؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی کاربر معروفی نیستم؟ (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی چه پست راکیِ (sm54)
منظورم نظراتت بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خندیدم (sm59)نقل قول:
از نظر من ؟ فکر کنم بهترین البوم امسال باشه تو سبک خودش ... اما بهترین البوم چاوشی نبود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر بدم ازین میاد (sm3)
اگه آلبوم امیر بی گزند منظورتونه که فوق العاده بود (sm50)نقل قول:
(sm2)
بیوگرافی مافوقِ کامل جسپر کید ، آهنگساز بزرگ موسیقی تلفیقی بازی و فیلم (sm120) کارای عجیبی میسازه
(sm127)
نمود (sm2)
(sm50)
می گریزد برهنه پا در باد
آخرین کودک درون از من
از فراسوی نیک و بد گفتم
مانده تنها سه قطره خون از من
اشترم اینقد دیوث نباش
وقتی گفتن زندان از قطعات آلبوم بعدی نمیدونم چرا حس ریدن بهم دست داد ..
چقد انقد عجب ..
عجب تیکه کلامه موزنه .. :l
چرا؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قراره تک آهنگ بیاد ؟؟
(sm2)الی دیوس ویرایش نکن ریدی چقد انقد ..
(sm2) خیلی روش خوبیه ب کار میگیرم حتما (sm59)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیتی که برا آهنگ ها و اینا میزدی اسمش چی بود؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) اصن دیگه بهت گل نمیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)سینجول یکی از دلایلی که به تو نرسید
این SSD رو وقتی دیجیکالا آورد و قیمتشو دیدم، چهار تا خریدم و به دوستام هدیه دادم. درسته که سرعت رایت مدل 120 گیگ 350مگابایت بر ثانیهست ولی با این قیمت قابل قبوله واقعا.