(sm2)اشترم یکم دیر واکنش نشون دادی امواج دیر میرسه انجا
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)اشترم یکم دیر واکنش نشون دادی امواج دیر میرسه انجا
پخش شد سرودشون جام جم میدیدم گذاشت نمیدونم تی وی چرا سانسور کرد (sm54)
کیسه غمت نباشه ، امریکا هم شیش تایی شد (sm2)
(sm2) فک کنم تنها مخاطب شبکه 2 بودی تو اون لحظهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت (sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
عکس واسه من باز نمیشه اگه ج دادی منو تگ بزن که ببینم چون الان میخوام برم ویندوز نصب کنم (sm155)
(sm30)نقل قول:
مهدی عکسو بزار ببینم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]