چرا هی تند و یواش می کنی داری برات کف دستی میره مگه
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا هی تند و یواش می کنی داری برات کف دستی میره مگه
اها همین فرمونو برو فعلا
حالا شلش کن (sm120)
ممر تو هم میای بازی ؟ تو با سیاهِ بازی کن (sm2) ای اس سی مکملموننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm171)ها؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کیه
ما فقط شبکه 1 2 3 داریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قالَ اُشتر
شطرنج میگم مگه میگم بزن فیلم سوکسینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث مگه گیم او ترنزه بزن بزن راه انداختی مث ادم بازی کن من اخلاقم مث اون کوتوله هست (sm2)
زر نزن تو با کی داری بازی میکنی من ۱۰ مین یه مهره هم نزدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هجومی شروع کردی گفتم میخوای بزن بزن راه بندازی خو بذا یذره انگشتام گرم شه بعد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیرامون منظورشهنقل قول:
عراقی