کور شه هرکی چشمش نتونه ببینه .. (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کور شه هرکی چشمش نتونه ببینه .. (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فضا نداریم 4 تا شیز دان کنیم مودم صب تا حالا بیکار مونده ناراحته از دستم .. (sm74)
(sm50)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشالله ایشالله ماشالله... (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابر و باران و من و یار ستاده به وداع
من جدا گریه کنان، ابر جدا، یار جدا
(sm50)چی خونده شجریان
دیوید گارنر (sm118)
چقد بد بازی کردیم سه تا مهاجم نوک بذاری سه گوش همی میشه
الان جهانبخش و امیری باس دو گوش باشن نوک سردار هافبک دفاعی دو تا باس باشه یه هافبک هجومی مث سروش اون وسط
خاتونِ ایالتِ جرجیا
بخاطر کاورشم شده گوش کنیم (sm2)
(sm30)چی کرسی شرایی گفت جواد خیابانی شروع برنامه کی دید ؟ (sm2)ریدم بخودم گفتم چجور میخواد اینو جم کنه از سعدی گفت بعد از پیروزی گفت بعد بهار رو باروون نفهمیدم چی شد اصن قاطی کرده بود (sm30)