میلاد هاشمی نوشته تنظیم مشترک با شادمهر برای ویدیو..
نمایش نسخه قابل چاپ
میلاد هاشمی نوشته تنظیم مشترک با شادمهر برای ویدیو..
کجا نوشته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammadbitaraf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینستا، پست یکی مونده به اخر، ریپلای کرده کامنت یکی رونقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی... نمیدونم چی بگم شاید حرف اون طرف درست باشه و خودش تنظیم کرده زده ب اسم میلاد هاشمی.شایدم واقعا مشترکه. . ب هر حال اگه مشترک باشه هم بیشتر کارش با شادمهر بوده قطعا... همینم ک ی نقشی تو تنظیم داشته امیدوار کنندستنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
این صیغهی مشترک دیگه چیه راه انداختن(sm2)
ویدیو امشب منتشر میشه یا حالاحالاها مونده ؟
باید ری... تو این اشتراک(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه امشب ساعت9 پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا میگفتن که تنظیم اهنگ تکرارم نکن بین سعید زمانی و شادمهر مشترک بوده اما از سعید زمانی تو کامنت پرسیدم که در جوابم گفت که نه من فقط نوازنده پیانوش بودم و یه دستی به سر و روی تنظیم کشیدم و تنظیمش تماما با شادمهر بوده که بعد از انتشار کاور هم فقط اسم شادمهر رو زدن یا مثلا میگفتن تنظیم اهنگ خلیج فارس که قرار بود پارسال منتشر شه بین سعید زمانی و میلاد هاشمی مشترکه که سعید زمانی بازم گفت من فقط نقش مشاور رو دارم و تنظیم تماما بر عهده میلاد هاشمیه و معلوم نیست آینده چی بشه و تماما من تنظیم کنم یا در همین سطح باقی بمونه که اون آهنگ فعلا طلسم شد ... بعد آهنگ شهر دیوونه با صدای احسان خواجه امیری منتشر شد که تو کاور نوشته بود تنظیم مشترک سعید زمانی و میلاد هاشمی ... کلا منظورشون از کلمه مشترک رو نمیفهمم و حالا که شادمهر زحمت کشیده و تنظیم کرده حداقل یه خرده بیشتر زحمت میکشید و تنهایی تمومش میکرد .. (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از انتشار با توجه به شناختی که نسبت به تنظیمای شادمهر داریم میتونیم با گوشهامون تشخیص بدیم قضیه چیه .. احتمال داره چون شادمهر از همون نت ها و اورتورهای سعید زمانی تو تنظیم قبلی الهام گرفته و همون ملودی گیتار رو استفاده کرده اسمشو آورده که در حق اون اجحاف نشه یعنی ممکنه همون تنظیم رو بدون تغییر کلی به همون شکل مجددا تنظیم کرده باشه .. یا شاید واقعا مشترک بوده و تغییراتی هم داشته .. امشب همه چی معلوم میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیبا بود
پر از زیر صداهای جذاب
وکال قبلی بود اشتباه بود
چندتا تحریر عوض میشد ریتم خوندن ارومتر میشد
کاش این وکال نمیومد بیرون
فواد دیدی بوزوکی هم داشت(sm2)
اسم کارگردان چرا نیست
همون نسخه قبلی بهتر بود(sm54)(sm120)
بیشتر انگار داشتن مسخره بازی در میاوردن... ی دور همی چیزی دارن میخونن(sm120)
(sm50)
چرا تازگیا شادمهر مثل این خونه خرابا کفش پاش نمیکنه (sm2)
کارگردانش آقای ایمنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قهر کرده انگارنقل قول:
چقدر درست از هر سازی در جای خودش استفاده شده
وکال که همون بود ولی موزیک قشنگی بود بعد چند وقت درینگ درینگ های شادمهری داشت(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا به دلم نبود(sm120) فقط یکی دوجا تحریراشنقل قول:
تنظیم فوق العاده شده
وکال هم که همونه
امیدوارم این فعالیت ها در قالب اهنگ های جدید و تماما شادمهری ادامه پیدا کنه
یه بار با یه هدفون خوب گوش بدید و از تنظیم لذت ببرید
همونطور که حدس میزدم تنظیم کنندش شادمهره و به خاطر اینکه از ملودی تنظیم میلاد هاشمی استفاده کرده و از اون الهام گرفته اسم میلاد هاشمی رو هم اضافه کرده . هم تنظیم قبلی خوب بود و هم این تنظیم .. قبلی مدرن تر و ریتمیک تر و این آروم تر و احساسی تر ... دستخط شادمهر تو آهنگ دقیقا مشخصه .. حالا که تنظیم رو احساسی و آکوستیک تر کرده بود باید رو وکال هم تغییراتی میداد و اونم آروم تر و احساسی تر میکرد چون خوانندگی نسبت به تنظیم اکتیو تره ... بعد از مدتها یه تنظیم از شادمهر شنیدیم و حتی اگه نقاط ضعفی هم داشته باشه میتونه شروعی باشه برای تنظیمهای بعدیش .. خاصیت تنظیم شادمهر اینه که ساز زنده رو به الکترونیک ترجیح میده و آهنگ رو از ماشینی بودن و .. خارج میکنه ..تنظیم قبلی با وجود اینکه خوب بود اما شبیه بقیه تنظیمهای آهنگهای موجود در مارکت ایرانیه و با اینکه اونم دوس دارم از این هم خیلی خوشم اومد و امیدوارم شادمهر بازم با این تنظیم خودشو برای مدت طولانی بازنشسته نکنه
آقا یه سوال، امید سقفی کیه، به عنوان تهیه کننده اسمش رو زدن
واقعا زیباست .. هر چی باشه شادمهریا با دستخط و امضای تنظیم شادمهر بیشتر حال میکنن و این مطابق سلیقه من و مطمئنم خیلیای دیگه است ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشالله این نقطه شروع دوباره شادمهر باشه
نوازنده کلارینت رو نزدن یعنی کار شادمهره
با اجازه بزرگترها منم خواستم ریا نشه (sm128)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش کجایی خبریت نیست
گفتی که، ریا شد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون طور که ناصر گفت مشخصه امضای شادمهر تو تنظیم هست و میشه راحت فهمید(sm19) دوس داشتم
ایشالا تنظیمای بیشتر و بیشتر از هنرمند مورد علاقمون بشنویم، میدونم که هنوزم کلی ایدهی خفن داره(sm127)
ای کاش از اول خودش تنظیمش میکرد(sm81)