نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متنظریم (sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متنظریم (sm19)
حرف دل خیلی ها رو گفتی قردشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
آلبوم فوق العاده زیبا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این روزها همه کارشناس زندگی شده اند اما هیچ کس کارش زندگی کردن نیست!
همه شاعران شعرهای قشنگ و متفکران جملات ناب شده اند,
اما هیچ کس قدرت درک ساده ترین مسایل زندگی را ندارد,
همه تماشاچیانی شده ایم که فقط بیرون از گود داد میزنیم لنگش کن, اما هیچ کس قدرت و جرات جنگیدن را ندارد...
صداش خیلی قشنگه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سکوت ، من نگاه ، من هیچ ... (sm50)
کی فکرشو می کرد مجید کاظمی خائن درآد(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدی گفتم دیدی گفتم که یه روز پر میکشی تو هوا دیدی گفتم دیدی گفتم که تو هم میری به خاطره ها (sm209)
(sm74)
روزگار...
(sm50)
اینطوری پیش بریم فکرکنم تا پایان سال سه چهار نفر همینجا خودکشی می کنن(sm50)
این حجم از ناامیدی در ما بی سابقه هست(sm172)
لخت می میریم ،
دنیا پُرِ یتیمه
باز جفت می گیریم ... (sm50)
سه روزه که پاهام (ران پاهام) شدیدأ درد میکردند بطوری که از شدت درد از خواب بیدار میشدم ولی اثری از هیچ بیماری تو پاهام نبود نه تومور خوش خیمی نه چیزی، البته قضیه از سه چهار ماه پیش شروع شده بود که مدام ران پاهام بی دلیل درد میکردند و به چهار تا پزشک مراجعه کردم گفتن چیزی نیس استراحت کنی خوب میشه!؟؟
امروز صبح بیمارستان که بودم دکتر جوانی اومد بعد از مدتی معاینه و عکس اینا گفت کارت چیه گفتم دانشجو هستم گفت ران پاهات سوخته!!!
گفم کوره آجرپزی که کار نمیکنم گفت فکر میکنم در طول شبانه روز که لپ تاپتو مبذاری روی پاهات حرارتش در طی زمان مدید بافتشو سوزونده و از بین برده. گفتم این مطلبو اینجا به دوستان گلم بگم که اگه مث من لپ تاپشونو روی پاهاشون میذارن حتمأ زیرش یک چیزی بذارن که فن داشته باشه و به مرور (گور پدر لپ تاپ) باهاشون نسوزه.
اشکاتو کی پاک میکنه شبا که غصه داری...(sm81)
(sm46)
اولاش همه چی خوب پیش میره ...
تا این که شکو تردید از درون لحت میکنه
بعد که به یقین تبدیل شد توام اون موقع میشی مثل من بی حس،تنها،ساکت....
بی زحمت این سایت پیام نور رو چک کنید ببینید بالا میاد؟( با اینترنت اکسپلور)
reg.pun.ac.ir
تو هر مرورگری امتحان کردم سرور پیدا نشد
ممنونم رفقای گل(sm19)
پس مشکل از خود سرور سایته
ساسان نمیاد
مرسی محمد حسین(sm93)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفائی بود دیشب با خیالت خلوت ما را
ولی من باز پنهانی ترا هم آرزو کردم
اسمش هم برازنده خودشه! امیر عزیز(sm10)
چه روز خوبی بود (sm50)
(sm50)
من داشتم تو مترو گیم میفروختمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندیدی منو اونجا (sm2)
نه دیگه مشتریام دستشون به دهنشون میرسه
بچه با غیرتیه (sm59)نقل قول:
(sm2)
طرف میخواد بره بیرون حلقه 4 تومن 5 تومن بخره
من دارم میدم 1300
با کله میاد تو دیوار
من اکثرا وقتی شلوغه اینا میاننقل قول:
انگشتشون میکنم(sm59)
تو اون شلوغی میگه خوب یکی دستش اتفاقی خورده دیگه(sm2)
این پستت واقعا جای تشکر داشت آدم خوبه تربیت رو از تو یاد بگیره (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه نمیدونی تو که
یعضی وقتا ی چیزای میان ادم جلو خودشو نمیتونه بگیره(sm120)
حالا واقعا سویشرتت پاره شد یا همین جور گفتی (sm70)نقل قول:
آخه اولش تو بهش گفتی جاکش مال همون بوده اونم اونجوری گفته
- (sm2)
ی عکس بده ببینیم چهره ات رو اقا میثم
بیرون دیدیمت بشناسیم