الان اشتیاق ـت به سمع و نظرمان رسید (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الان اشتیاق ـت به سمع و نظرمان رسید (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بسه دیگه تاپیک رو به انحراف نکشین(sm142)
خودت شروع کردیا (sm39)نقل قول:
(sm27)
من ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما دیگه رفتیم بای بای(sm172)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوشنبه 12 آبان1393 ساعت: 21:27 توسط:سید این اطلاعات کس و شعر رو برو بده عمت بخونه دیوس
پاسخ:
قبلا واسه عمه ی شما ارسال کردم و ایشون قبول نکردن اما طور دیگه حالیشون کردم.. اگه علاقه داری به توام همونطوری بفهمونم عمو جونوب سایت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
التماس دعا حاج آقا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استغفرالله شب عاشورا خونه تا صبح خالی شد(sm74)(sm2)
شیطان گولم بزن(sm2)