کورتانیدزه (sm120)
داغ علیرضا حیدری تازه شد (sm120) لامصب چغر بد بدن بود کوتوله روون ها تیرآهن 24 ستون تخت جمشید (sm2)کار به جایی رسیده بود که حیدری روزی 4 ساعت وزنه میزد هیکل شده بود آرنولد ولی بازم میباخت (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
کورتانیدزه (sm120)
داغ علیرضا حیدری تازه شد (sm120) لامصب چغر بد بدن بود کوتوله روون ها تیرآهن 24 ستون تخت جمشید (sm2)کار به جایی رسیده بود که حیدری روزی 4 ساعت وزنه میزد هیکل شده بود آرنولد ولی بازم میباخت (sm2)
دوست دارم Sherlock رو دان کنم ولی میدونم وقت نمیشه حالا حالا ها ببینمش.. (sm172)(sm50)
دکستر نیز همچنین.. (sm172)
روحانی یه چی تو مایه های سیاوش قمیشی شده (sm2)
(sm54)ندیدی پس تردید نکن همی الان بزن تو گوششنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا اصفهونی ها خیلی باحالن (sm120) علاوه بر اینکه فک میکنن با مزه ان ، از اعتماد به نفس بسی کاذبی هم برخوردارن (sm2) البته احساس خوشگلی و خوشتیپی با سیبیل هم باید به این فهرست اضافه کرد (sm2)
10-15 روز دیگه باس برگردم یونی، الان بگیرم شروع کنم سریال حیف میشه...میمونم تابستون که یه سره ببینمش..(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی فروشگاه جدید پیدا کرد (sm59)