(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابام از خواب پرید (sm2)نقل قول:
شاهکاره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میرم میرم قربونش میرم فداش میشم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چرت و پرتا چیه ، تا دنیا دنیاست محاله من عاشق بشم (sm59) من عاشق یه زنم تو خیالم (sm59)
احیانا اسمش نیکول نیس ؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا ، کلثومه (sm59)نقل قول:
اول سلام و خسته نباشید!خیلی دلمون تنگت بود (sm10)نقل قول:
بعد
علیفر طرفدار تیمای ت*میه چون اگه اینا حذف شن دیگه بازی بهش نمیدن گزارش کنه . از صدقه سری ژاپن و هندوراس نون میبره واسه زن و بچش(sm2)
تاره
الان بابام داد زد گفت ساعت 1 شب بازی غیرمستقیم نگاه میکنی.(sm2)
هرچقد که قسم میخورم بازی ژاپن کلمبیا پخش مستقیمه باور نمیکنه.. میگه پ چرا دادن علیفر گزارش کنه.
خیلی کار دارم فرصت نمیکنم در خدمتت باشم انشاالله روزای اینده خدمت میرسیم واسه عرض ادب (sm127)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنین (sm46)(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
غیر مستقیم فقط کوتی (sm2)
(sm2)