از بس چشای اون بچه هیزه...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وگرنه چرا نوید نمیبینه؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
از بس چشای اون بچه هیزه...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وگرنه چرا نوید نمیبینه؟؟؟
جون صابر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستانشو نمیدونی؟ (sm25)نقل قول:
بچه 1ماهه احمق نداریم؟ (sm120)
خب باشه قبول کردم....(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستان داره؟ (sm25)
تعریف کن برام (sm128)
[QUOTE=pirana;225973]من گـ*ـه خورتم رفیق (sm88) منم بعدا فهمیدم که خودت فهمیدی...(sm172)
/QUOTE]
نشونما دیگه چرت بگیا ، این حرف زرد چیه گفتی باووو ، میزنم شل و پلت میکنما رفیق (sm127)
والا... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاغا کسی لباسی میبینه؟ من تنها نیستم (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
چون نداره خوبه دیگه (sm70)
چه نام بُرنده ای (sm120)نقل قول: