یزدانی (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یزدانی (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملتم اسکلن یارو کامنت داده موس خوبی نیس من از تو مترو باتری گرفتم غیر باطری خودش که چن ماه کار کرد این باتری که تازه گرفتم دو هفته ام کار نداد (sm2)پس معلومه موس اشغالیه خب لامصب الکالاینه سواد در حد سیب زمینی
نقل قول:
شماره یک از رنگای همنجسگرایی استفاده کرده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو منو از نزدیک ببینی خودت حرفتو پس میگیری ..
یعنی کوشان همجنسگرا هم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوشمند شده ؟ (sm120) زمان ما اینطوری نبود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی وقتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)فقط شما دو تا اینجور وقتا خودتونو پهن میکنیننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شد پیش خودت فکر کردی من نمیدونم که سرعت اینا با اون چیزی که تو مشخصات میاد فرق میکنه (sm120)
فکر کنم با کچل رل زده باشننقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گور خر من میگم فرقی نمیکنه تو باز میگی فرق میکنه ..
میخوام خودمو لو بدم بلد نیستم (sm2)
حالا خوبه من تست هاردتو بهت نشون دادم ..
مدل هاردش شی بود یادم رف .. :l
(sm2)منم رفتم نصب کردم تست کردم !نقل قول:
این حرکتتو به زودی تلافی میکنم ..
بیار باده که بنیاد عمر بر بادست
32 Avaz & Violin
(sm50)
بذا رفتم برا خود samsung 950 خریدم بهت میگم ..
(sm120)ما که بخیل نیستیم نوش جونت
آقا الان دارم پُست میدم دارم خودمو لو میدم ؟ (sm2)روش های لو دادن خود را یکی نیشان من بده (sm2)
از پشت کوه اومدی مگه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm80) سینجول به نظرت اج اونقد خوب میشه ترک عادت کنیم
برو از اون غولی که میگی سوال کن ..
(sm2)توام غولی دیگه غول سینجولی
(sm27)
آی نفس کششششششششش واسه اسی تکثیر داری ادعای رایت میکنی (sm178)(sm120) مرد حسابی من چند سال برای همه رایت میکردم قیدیمای توپخونه منو میشناسن بعد اونوقت به من داری یاد میدی (sm120) البته زمان ما این قر و قمپزا نبود (sm2)دبیرستان که بودم نوار کاست تکثیر میکردم بعدش سی دی اومد زدم تو کار سی دی (sm2)نقل قول:
آلبوم: «امیر بی گزند» محسن چاوشی، به نظر اوج کارنامه کاری آقای خاص و همیشه گریزان موسیقی پاپ ایرانی در مجموعه شهرزاد بوده است، چاوشی در آلبوم جدیدش حاصلی به شدت ضعیف و تکراری را عرضه کرده، هیچ کدام از قطعات آلبوم طراوت ندارند و مشابه آن رابارها شنیده ایم، ملودی های قرض گرفته شده از استانبول تا چین حتی و کلامی که گاها به زبان عربی نزدیک تر است تا فارسی.
اگر در قطعات شهرزاد هنرنمایی بازیگران این مجموعه مدد چاوشی شده بود، این بار فقط کیفیت کار می تواند اثر را شنیدنی کند که نکرده، چاوشی شاید باید محافظه کار تر و با آرامش بیشتری نسبت به انتشار قطعات جدید اقدام کند، به نظر می رسد چشمه ی خلاقیت موسیقی پاپ فارسی خشکیده و همچنان باید دلخوش بزرگان مهاجر آن ور آبی باشیم، چاوشی و امثال او حتی کپی های قابل تحملی هم نیستند.(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)
من غول برترمنقل قول:
الی س...ک...س تو ماشین در مشهد حلال اعلام شد
نویسندش مجتبی کبیری نیست ؟؟؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار کاست افتاده بود دست ناظم دبیرستان : یادم میاد یادم میاد پدرت از بیماری مُرد پول نداشتم سر قبرش گل بزارم با درد تو دفتر (sm2)یه بارم لو نرفتم (sm2)یه ضبط سونی قرمز داشتم لامصب عالی میزد یه دبیرستانو رو که نه بلکی یه منطقه زیر پوشش من بود (sm2)
همون چاوشی رفته سمت عربی
به سلطان عرب (sm3)
ویدیو نیس همون عکسارو چسبونده بهم سینجولی بود حرکتش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
همون دو سه روز اول مطلبشو گذاشتم نویسنده سایت برترینها بیده بیچاره شوک بهش وارد شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودمم الان پلی کردم فهمیدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه میخوای راک بخونی پس پاپ خوندنت چیه
اگه میخوای پاپ بخونی پس روضه خوندنت چیه
اگه میخوای اشعار کلاسیک بخونی پس پدرام پاریزی این وسط چیه
بیاد و مجنون دل من (sm2)
چقدر کس میگین