شمارتو پ.خ کن
نمایش نسخه قابل چاپ
شمارتو پ.خ کن
محسن من موندم تو که ولیعصر میتانی بری حضوری هارد بگیری یا هر چیز دیگه ای
چرا بند کردی به این سایتا .. تازه میبینی بعضی وقتا با گارانتی بهتر بازار گیر میاد یا چند تومن ارزون تر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
بازار همشون یا وسترن دارن یا سیگیت
من برا این هارد توشیبا پاساژ رضا و پاساژ ایرانو زیرو کردم
اکثرا 1 ترا داشتن
اونایم که 2ترا رو داشتن بدون پک بود با گارانتی شرکتی ن اصلی
بزن نوش جونت(sm134)
اینترنتی بگیر راحتنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باورم نمیشه میثم ما رو بتونن به حد عصبانی کنن(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس کار خودته ب خط اسلام بیارش(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سویشرت چی خریدی 80 تومن؟
من دیگه پرش برا سویشرت 50 تومن بدم
تو عبدل اباد مثل چی ریخته
آره واقعأ دوران سختی داریم ما جوونا به قول یارو گفتش میخه به پام رفت اگه کفش داشتم چی میشد خدا؟!!
اوه اوه چه شود . آره دیگه طلبکارن به جای اینکه بگن ببخشید جواب میدن منم خودم 3 بار با اینجور آدما دعوام شده (sm25)نقل قول:
الان تو اتوبوسا هم دارن وسایل میفروشن، سفره و دستمال آشپزخونه و ... کم کم ملت برای فروش میان در خونتو میزنن!؟
دهنت سرویس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی کار نیست همینه دیگه ملت دارن داغون میشن (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینای که تو مترو دست فروشی میکنن سود خوبی گیرشون میاد
فک نکنین که اره
کجا سود میاد زیر بازار میفروشن و اگر سود بیاد 30 یا 50 تومن گیرش میاد کجاش خوبه این همه زحمت بکشه از صبح تا شب
شما توشون نیستی نمیدونی
محسن دس منم بگیر بیام طهران مترو کاسبی(sm81)
- (sm2)
من 24 ساعته این نیست که کارم
نقاشی نباشه
میرم برا سی دی
اکثرا با پیک میفرستم
دست فروشی خیلی کم
تو مگه کار کردی تو مترو من خودم از یکی پرسیدم بهم گفت من 200 تومن کار میکنم 200 تومن خوبه به نظرت (sm178)
تهران بازخیلی بهتر کار می شه پیدا کرد(sm50)
کارگری میکنی با جای خواب؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساسان به خدا خوب نیست دستفروشی تو مترو یا کنار خیابون دردسر داره یا شهرداری میاد یا دعوات میشه کلا دردسر داره (sm178)
نمیفهمی
کارگری در چ حد(sm2)نقل قول:
اینجام هست
سخته ولی خب خیلیا کاار می کنن اینجام شهرداری گیر می دهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها ببخشید(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئیس کدوم شرکت میخوای بشی
بگو تا ردیف کنم
مرد مومن کارگری چشه من خودمم کارگرم دیگه
آره شهرداری خیلی گیر میده یاد کلیپ افتادم مادرسبزی داشت شهرداری چک زد به صورتش (sm81)نقل قول:
الان ما یعنی ادم نیستیم دیگه
(sm59)
اینو خوب اومدی آره همه مخفی شدن (sm51)
بدترش کردی کهنقل قول:
خودتو ب اون راه نزن و شر درست نکن(sm120)نقل قول:
خودت می دونی منظورم تحقیرآمیز نبود
هرکسی که تو کارش زحمت می کشخ قابل احترامه
بیشتر حرفم سر این بود که واسه کاری ادم مهاجرت کنه که ارزش این تنها زندگی کردن و موارد دگه رو داشته باشه
چی بگم والا(sm50)
ولی من میخوام میثم جان به شما و همه دوستان گلم بگم که با هیچ دستفروشی تو مترو و مخصوصأ دستفروشان کنار خیابون درگیر نشین خیلی از اونا یک تیم هستن اگه به یکیشون چیزی بگی پنجاه نفر مث مور و ملخ میریزن رو سرت. شما که تنتتون سالمه و چیزیتون نشده شکرخدا سویشرت هم صدقه برای اون دستفروش
موافقم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا ادمایی هستن که تو شهرداری و کلانتری بدلیل باجی که می دن ارتباط دارن و هماهنگن
گواهی میدم عضم گذر دارم(sm50)
به یک باره منو تو 100 تا گروه عضو کردن (sm51)
داداش حالت خوبه مامور را بزنی میدونی جرمت چی میشه میری زندان حبس ابد (sm25)نقل قول: